hzlsfa Kızlarrr 21 haftalık Hamileyim geceleri asla uyuyamıyorum son bir aydır ne ağrım ne bi sıkıntım var ama asla uyuyamıyorum gündüz olunca 1.2 saat uykuyla kalıyorum ayakta böyle olan var Mı ?????? 😔😔😔😔 Ben çok erken veda ettim gece uykularınaaaaa
Ebalp hzlsfa bende oyleyim suan 28 haftaligim hala ayniyim biraz daliyosam hemen uyaniyorum cok ayik uyumaya basladim simdide agrilardan genelde uyuyamiyorum gunduz 1 2 saat anca uyuyorum
Lucky hzlsfa ben de 21 haftalığım dün gece bana da aynı şey oldu tam dalıcam uyanıyorum . Yarım saat bir saat uyuyp hemen geri uyanıyorum gözümden de uyku aktığı halde.
tazecikanneee hzlsfa bende öyleydim gece 4 dedi mi ayaktaydım uyuyana kadar canım çıkıyordu 🤭 ama gündüz de eşim işe gittikten sonra Bırakın öğlene kadar uyurum 😂🙈 şimdi şimdi geçmeye başladı ama bakalım su iki gündür öğlen yine bi uyku 😂
ElifAbr hzlsfa düzelicek canım sabret ilk zamanlarda ben de yasıyordum ara ara da yaşıyorum ama genelde uyuyorum çok şükür. Uyku saati olustur kendine.
Nuray-kerdem Ebalp canım bende 28 haftalıgım her yarım saatte uyanıyorum sagıma yatıyorum sagım agrıyo soluma yatıyom solum agrıyor bacak arama yastık koyuyorum dalıyorum yine yok dönerken dönerken artık eşim bide amuda kalk hayatım öyle dene istersen dedi 😀
hzlsfa Nuray-kerdem Artık eşim yatağı bile değiştirmeyi düşünüyor yataktan Mı diye uyku var ama yok maalesef artık ne yapacağımı da şaşırdım 😔
Ayseport Nuray-kerdem aynısı bende de var hele bugün kasık ağrısıyla uyandım sağ kasığımda bi ağrı patlicak sanki soluma yatıorm bi süre sonra orasıda uyuşmaya başlıo her dönüşümde uyanıorm
hzlsfa Ruyaaa aynen öyle bende hayla kusuyorm uyuyamıyorum bakalım ne olacak işallah bebişler sağlıklıdır 🙏🏻
hzlsfa tazecikanneee gündüzleride sadece 1 saat uyuyabiliyorm Emin’im ki yarın bebiş olsun bu uykuyuda o zman ben çok ararım 😂
Serraaa Bnde oyle 21 haftadayım uyku yok sınırlerımde cok bozuk herseyı kafama takar oldum sevdıklerımı kırar oldum korkuorum bırseymı yaptılar bana dıye anlam veremıyorum ufacık seylere buyuk tepkıler verıyorum nefret eder oldum bı huyluluk bı tıtızlık basladı psıkolojım fena😞😞
hzlsfa Serraaa bazı hamileliklerde psikoloji gerçekten çok etkiliyor maalesef allah yardımcın olsun canm
hzlsfa Ayseport aynısı çok oluyor bende ben acaba iç karnım mı dar diyorum doktora sorunca doktor gelişiyor o yüzden oluyordur dedi ama çok ağrın olursa gel demişti bence çoksa ihmal etme ağrıları canm
hzlsfa ElifAbr doğduğu zaman düzelir DİE düşünüyorum ama tabi o zmanlar yine uyku olmayacak bebişten 🙏🏻 Hayırlısı olsunda ben günlerce aylarca uykusuzluğa razıyım
Ayseport hzlsfa aslnda ben biliorm ya sebebni az su içiorm idrar yollarmda enfeksiyon oluyor o da ağrı yapıo artk kış geldi canım hiç su da çekmio ki