Cmscms06 İlk yaptığım dağıldı 2 saat sonra yeniden yaptım bu şekilde çıktı. İdrarı da aynı şekilde damlattım acaba bozuk mu testler neden böyle olmuş olabilir, Bir de koyulaşma nasıl sizce 12. Günüm bugün geçen ay bugünlerde yumurtlama görmüştüm
Bahaarrrk Cmscms06 canım aynı markada reglın ilk gününden itibaren 22. Günde ovulasyon günümü buldum onun dışındaki tüm zamanlarda bu şekilde silik çıkıyordu. Ovulasyon günün değil t cizgisinin daha koyu olmasi gerekiyor ve testi yaparken 2 saat önce sıvı alımını bırakman gerekiyor biliyorsundur bunları
Happymomekim Cmscms06 daha ovulasyon olmamış bende bundan kullandım ilk ay bende anlamadim ovulasyonu 18 ve 19.gün yakaladım xok belirgin koyu kırmızı oluyor diğer çizgide sabırla bekle. O koyu kırmızı çizgi ovuulasyon oluyor 1 2 3 gün sürebilir sonra çizgi ilk siliklestigi günde çatlama oluyor günleri değerlendir sonrasını da değerlendir. Bu çift çizgi ve sonrasında ilk silik çizgi değerli. Bide pikos falan olanlarin 30.gunde 35.günde bile yakalayan oluyor yumurtlama yı eğer öyle bir durum varsa sabırla devam et testlere
noble1 Sıkıntı yok, sadece silik gibi ikisi de ben de bu markayı kullandım bu ay bi sorun yaşamadım. Adetin ilk gününden sayınca mı 12.gün?
Cmscms06 Evet 7-8 gün sürdü zaten 9. Gün yapmaya başladım bugün 12. Gün ancak bu koyuluğa geldi 🥲 siz kaçıncı gün gördünüz koyuluğu? Benim düzensizliğim vardı soğan suyuyla adet oldum bu ay 🙈
noble1 Cmscms06 ben de 15.günde gördüm pik. Uygulamlaara göre belirlenen günden 1 gün sonra. yapmaya devam edin siz ☺️
Cmscms06 Bahaarrrk çok teşekkür ederim evet sıvı alımına da dikkat ediyorum ama bugün ilk yaptığım test çok dağılınca acaba bozuk falan olabilirler mi diye endişe ettim 🙏🏻
Cmscms06 Happymomekim yaa ben daha önce başka bi marka kullanmıştım o yumurtlama olmayan günlerde bile sanki bu markaya göre daha koyuydu o yüzden tereddüt ettim bu testler iyi değil ya da bozuk mu acaba diye 😅 evet pcos var malesef sabredip bekleyeceğim artık inşallah en kısa zamanda görebilirim 🥲