Aaeccc Merhaba annelerrrr 🥰🌸 ben temmuz sonu ağustos başı gibi doğurucam. Uzun kolumu kısa kolumu tercih etmeliyim kafam cok karısık. 0-3 ay bi Kaç tane eşyası var , daha fazla almam gerekir mi? Siz neler aldınızzz
Serap-asel Aaeccc benımde ağustos sonu yada eylül başı ama bende uzun kollu alacam çünkü hastane soğuk olur felan korkuyorum hasta olur dıe genelde hastanelerde klimalar açılıyor içerısı serın oluyor
Gulirmak Aaeccc benımde doğumum inşallah ağustos başı gibi olacak hem uzun kollu aldım hem de kısa kollu
Minis122 Aaeccc kisa kollu sadece. Zibin aldim. Gerisi hep uzun kollu cok sicak olursa zibin ve alt goydircem tek. Yeni dogan. Cok fazla socak sehirde degilseniz. Pek kisa tercoh etmeyin
Gizeemaren Merhaba 🥰 benim de ağustos ortası doğumum. Ben 0-3 uzun kollu da aldım ama kısa kollu zıbında aldım sıcak olur çünkü eylül sonuna kadar diye düşünüyorum. İkisi de olsun bence
Aaeccc Gizeemaren evet doğru diyorsunuzzz🥰 ya eşime 0-3 ay bişi alma kücük olur demişler hiçbişi aldırmıyor cıldıvıcam🤣🥲
hilalklkn Ben 0-3 ay olarak 3 takım aldım sadece. Genelde zıbın alıyorum. Aldığım kıyafetleri genelde 9-18 ay aldım. Biraz kısa kollu biraz uzun kollu aldım. Ağustos sonu benimde doğumum. Genelde evde olacağımız için zıbın üstüne bi şeyler giydiririm diye düşünüyorum
Aaeccc hilalklkn benmde öyle 2-3 takım var sadece , ama işte temmuz sonunda doğarsa cocuk eylülde falan pişer diye korkuorm, en kötü doğdugunda kilosuna görede bakarım🥰
Aaeccc Serap-asel benmde 3 tane hastane cıkısım var, bi iki tane de body🥲 daha sonrada alirim canı sağolsun yetmezse
hilalklkn Aaeccc zaten çok çabuk büyüdüğü için doğduktan sonrada çokça alınacak mecbur 😇 Dediğin gibi kilosuna göre alınır yavaş yavaş
_Htc_ Aaeccc aynı soru benimde kafamda var. Bizimde temmuz sonu Ağustos başı. Bulunduğunuz ilin havasına göre hareket edin derim bana öyle dediler. 0-3 ay fazla alma denildi bana da. Bebekler çabuk büyüdüğünden.
Aysegul17 Aaeccc benimde temmuz sonu Ağustos başı doğumum şuracıkta bekliyim bende ne alacağını şaşırmış anne adayıyım😂
_Htc_ Aaeccc İzmir havası Urfa ile benzermiş nem farkıyla tabi. Kısa kol tercih etmelisin öyle ise. Daha rahat şeyler olsun.
Merveferhat3839 Aaeccc Canım uzun kollu sakın çok alma ben oğlumu geçen yaz haziran da doğurdum sadece 20 günlük olana kadar uzun giydi sonra hep kısa zıbınla durdu şimdi yine hamileyim kızım olucak bende ağustos başı temmuz sonu doğurcam inşallah şimdi 28 haftalık
Aaeccc Merveferhat3839 yaaa bende 28🥲🫶🏻❤️❤️ evet ya ben hep üşür die düşündüm, snra dedm bunun eylülü ekimi var, izmirde hava sıcak oluyor. Biraz daha yazlık şeler alayımm🫠❤️