Elif-kurt25 Kızlar doktorum suyun fazla demişti biraz aklıma takıldı bugün hep asagi tarafımda garip bi ağrı var niye olurki seçimden dolayı gerildim biraz acaba ondan olabilirmi yansırmı bide karnım acayip sert taş gibi oğlan hiç durmuyor gece gündüz 🙄
femme Elif-kurt25 suyunuz fazla ise yemeğe içmeye dikkat edin pilav ünlü şeyler şeker vs kesin beslenme cok etkiliyor meyveyi çok abartmadan tüketin
Merve_Sa Elif-kurt25 benimde öyle sürekli baskı ve tekmelerini vajinanın orda hissediyorum baya baya orda ayakları
Elif-kurt25 femme dikkat ediyorum kuzum hepsine iyi güzel gidiyordu ama bugün bi değişik oldu ağrı çok var kastım kendimi ondan galiba
Elif-kurt25 Merve_Sa valla ben hiç bisey bilmiyorum 😂 suan çok garip bi ağrı var korkmaya başladım ne yapsam bilemedim oğlan bi yere toplanıyor karnım çok sert bide
Elif-kurt25 Merve_Sa iyim hamd olsun gece dedim heralde doğacam çok fena oldum bacağım filan tutuldu ağrı oldu yuruyemedim ama hiç uyumadım halen daha
Merve_Sa Elif-kurt25 geçen bende öyle oldum işte çok kötü bilirim şuanda da benim diğer ufaklık yordu sırt ağrım ve kasılmam var