ekim22_ Arkadaşlar lütfen yardım edin 28 haftalık hamileyim bugün dalından bir tane çağla kopardım yedim. Sadece bir tane ama dün üstüne tarım ilacı yapmışlar. Bebeğimi zehirler mi çok endişeliyimm
EmineTarik ekim22_ ben çiftçiyim aşırı farklı ilaçlar var ne olduğunu bilemezsiniz mutlaka gitmelisiniz bazı ilaçlar 1 saat sonra yesen birşey yapmaz bazı ilaçlar 3 gün etkisi vardır
guzelanne01_ ekim22_ Canım benim teyzemde ilaçlama yaptı eriği filan 3 gün yeme dedi Normalde 24 saat yenmemesi gerekmiş hangi ilaç olursa olsun Ama 3 gün yinede dokunma dedi Bilemiyorumki doktoramı gitsen yinede
ekim22_ Yarın kadın doğumda kontrolüm var. Yarısını yedim yarısını tükürdüm zaten. İlacı yapan kişi hiçbir şey olmaz dedi ama bebek olduğu için korkuyorum sadece
EmineTarik ekim22_ ilacı atan kişi bilir o çok etkili değildi derse öyledir o zaman dediğim gibi çok farklı etkileri olan ilaçlar var yarın kontrolün varmış 1 tane bile tam yememissin içini ferah tut yoğurt ye 😊
ekim22_ EmineTarik kendim için hiç korkmuyorum bebeğe geçerse diye tek endişem son trimesterdayız kalıcı bir etkisi olmaz ama
ekim22_ guzelanne01_ biliyorum canım ilaçlı olduğunu bilsem asla yemezdim. Ben yedikten sonra dedi ilaç yaptım diye ama 24 saat geçmiş yapalı yarısını yedim gerisini attım ama korkuyorum yine de yarın kontrolüm var
guzelanne01_ ekim22_ korkma bişey olmaz inşallah Allahın izniyle ama işte dediğim gibi yinede acile gitsen iyi olur
EmineTarik ekim22_ acile gitseniz kan tahlili yapılacak ve gerek görülürse mideniz yikanacak bu süreç için her anın önemi var ben vebalini almamak için bunu söylemek zorundayım ne kadar yediniz ne kadar tükürdünuz siz biliyorsunuz