ecebedirhanalparslan_17 Kardelenalya ay çok az kalmış Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏🏻
husnatskn ecebedirhanalparslan_17 Progma göre son 9 🙈 ama normal doğum olacak ne zaman gelir bilemiyorum 🥺😍🤲🏻
ecebedirhanalparslan_17 dilay_06 oluyor hiç merak etme son zamanlar geçmiyor ya da ben fazla heyecan yaptım bilmiyorum
ecebedirhanalparslan_17 husnatskn maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun ❤️🙏🏻
Minikannemm ecebedirhanalparslan_17 Uygulamada son 6 gün yazıyor bizde de ama normal doğum istediğim için ne zaman olacağı belli değil 39+1 haftalığız gelmek istediği zaman gelecek inşallah artık prensesim 🥰 sizin cinsiyet ne?
ecebedirhanalparslan_17 Minikannemm Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim bebeğim de erkek alparslanımız doğuyor😂❤️
Minikannemm ecebedirhanalparslan_17 amin canım inşallah 🙏 Allah senşn bebişi de sağ salim eline almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
ecebedirhanalparslan_17 dilay_06 ben de çok sıkılıyorum bir de tekmeleri çok canımı yakıyor yürümekte zorlanıyorum falan
ecebedirhanalparslan_17 Hvvnrcn Allah hayırlı evlat nasip eylesin Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️