tubimom aresmia heh evet o ayetti ❤️ bide bir anlamı daha var onların yanında bende koymak istedim de eşim kaba dedi 😒
Kubracigimm Hilalina evet bizde öyle yapacağız, kimlikte yazılmayacak ama ismine kuranda geçen isim okuyacağız.
Hilalina Kubracigimm benim kafamı kurcalayan şey aslında normalde o isimle seslenilmeyecek ya öbür dünya da yine okuduğumuz isimle çağrılır mi yoksa dünyada seslendigimiz isimle mi çağrılır 🙇🏻♀️
mervesefs55 Daisy0000 telaffuz da zorlandıkları için çevremiz çocuk sorun yaşar diye de vazgeçtik ahraz mı diyen olunca tamamen soğudum
Kubracigimm Hilalina kulağına okunan isimle çağrılırmış, eşim öyle söyledi. Daha önce dini yurtlarda kalmış yıllarca bilgisi yüksek bu konuda. Bizde de fikir ondan çıktı zaten ☺️
Hilalina Kubracigimm yaaa çok sevindim gerçekten denk gelip ji hocaya sormayı felan düşünüyordum:) vazgecmiycem bende 2. Gizli Bi ismi olucak:))
Kubracigimm Hilalina süper o zaman ☺️ zaten öyle olması da gerekiyormuş birkaç yerde denk gelip okudum da çocuğunuza kimsenin bilmediği sadece anne babanın bildiği bir isim koyun diyorlar, kötülüklerden şerlerden korumak için.