Mgdk Kan tahlilim idrar tahlilim yeni yapılmıştı bi sıkıntı yoktu. Bugün sol kasığımda bi ağrı başladı korktum biraz sadece koltukta ayaklarımı uzatınca biraz hafifliyo sanki yaşayan var mı normal midir😵💫🥺
Melekmete Mgdk bende 30 haftalığm cnm yalancı sancılar başlıyor yavaş yavaş fazla yorma kendini tabi doktorun numarası varsa ona d bildir böyle zamanlarda dün bende de çok toplanıyordu bbek sertleşme oluyordu dinlen dedi bol dol send mutlaka uzan
kuzucukyolda Mgdk Bugün bendede oluyor ve 31+4 haftalığım sizde birşey cıkdımı? Yalancı dopum sancılarımıymış
Cicek_1 Riskli gebeliğin ve Kanaman falan yoksa gayet normal korkma o acıyı çok yaşadığım için tecrübe ettim artık 😂 bebek buyumesinden kaynaklanıyor
Mgdk kuzucukyolda ben o gün 5 saat kalkmadan hiç oturmuştum. Büyük ihtimalle o yüzden oldu geçmeseydi ertesi gün doktora gidecektim ama akşam 11 gibi geçti. Sanırım sancıların devamlı olup olmaması önemliymiş eğer geçiyosa sorun yoktur inş. Şimdi 33+5im oturuşuma yatışıma vs dikkat etmiyim hemen aynı yere vuruyo sancısı