Smyydmr YelizMami git gide sıklaşıyor sanki. Bir de daha sık tuvalete gidiyorum. Zaten perşembe günü 2cm açıklığım vardı. İnşaAllah bu gece gelir 🤗
YelizMami Funda08 açıklığın iyiymiş aslında Bebek kanala girmiş mi diye de alttan bakıyor doktor dimi girmemiş se sezeryan mı öneriyor
Funda08 YelizMami aynen öyle canım catı muaynesinde bebegin başını hissediyolarmış kanalda mı dwgil mi dye
Funda08 Fatsakts kanalda tam olmadıgı için suni sancının. Gereksiz oldugunu söyledi o yüzden sezeryan olcam
Seyma18 Busratuncer sabahtan beri vajinada baskı vardı şimdi kasiklarimda ağrı var nişan da gelmeye devam ediyor acile gittik akşam 1parmak açıklık var nstde de sancı fazla yok dedi eve geldik ama kasiklarimda ve vajinanın oralarda sık sık Sancim oluyor 😐
YelizMami Funda08 yani en mantıklısı Bebek kanalda değil ken Suni aldı eştim ve makata kadar dikişi var yırta yırta girmiş kanala Bebek , tabi ki herkesin aynı olmaya bilir ama bende sezeryan isterim öyle bi durumda
Busratuncer Aybukealtintas Bu bebişler baya memnun he yalnız 😁 gelmek bilmiyorlar bı belirti bile mi olmaz
Busratuncer YelizMami Bende daha muayene yapılmadı nst ultrason Allah’a şükür iyi cıkıyor bı geçen gittiğimde Hareket yoktu sonradan düzeldi açıklık var mı yok mu bilmiyorum zamanı illa ki vardır ama insan merak edıyor ya her ne olrsa olsun
YelizMami Busratuncer tabi ki etmez mi her gün gelicek diye bekliyorum ya ama yok son 6 gün Cuma aya kadar gelmez se Cuma bi şekilde Doğum olucak benim ama nasıl bilmiyorum bakalım