2bebek1huni Sibelsibos Bi akrabam çok uzun seneler tüp bebek denedi, şimdi iki çocuğu var ikisi de normal yolla oldu. Umudunuzu kaybetmeyin inşallah uzun süre beklemeden hayırlısı ile kucağınız dolar
Habibee1 Sibelsibos bende pcos var 3.5 sene çocuğum olmadı ilk tüp bebek denememde tuttu ve bir oğlum oldu. Oğlum 3.5 yaşına gelmeden kendiliğimden hamile olduğumu öğrendim ve 8 haftalıktı bir kızım oldu. Kızım 13 aylıkken yeniden hamile olduğumu öğrendm ve çok büyük bir şok yaşadım çok üzüldüm ve hala daha inanamıyormm 17+4 olduk 😅 hala alışamadım bu duruma
Umudum31 Sibelsibos negatif 2 asilama 3 tup bebekten sonra dr mfk ilaçları ve yumurta takibiyle hamile kaldım. Darısı size olur ins
Sibelsibos Umudum31 ay hiç böyle seçimler yada bilgiler sunmuyolar direk ağızları tüp bebek bu Dr. Niye böyle sizlerden duyuyorum bukadar altarnatif olduğunu
Sibelsibos Umudum31 bir şey diycem nasıl iletişime geçtim ve neler önerdi paylasirmisin benimle lütfen
Umudum31 Sibelsibos beni de yonlendirmedi kendim duymuştum dr mfk ile hamile kalanları instagramdan doktoru takip edebilirsiniz
Umudum31 Sibelsibos instagramdan mesaj atıp eşinizin ve sizin problemlerinizi, tahlil sonuclarinizi atip, kac yıllık evli olduğunuzu felan yazın o duruma göre ilac öneriyor bize eş paketine ek Bi kaç ilaç daha vermişti.
Sibelsibos Zuzuu01 bir şey srcam kuzum tüp bebek negatiften sonra adet ini garip gördünmü biz negatif görunce ertesi gün ilişkiye girdik 2 gün sonra adet gördüm 1 gün sürdü kahverengi lekelenme kaldı azcik şuan şaştım
Sibelsibos Mavimilena tüpbebek sonrası ilk adet garip oldunmu ben 1 gün gördüm ve negatiften 1 gün sonra ilişkiye girmiştik eşimle
Mavimilena Sibelsibos canım benim tüp bebek denemem pozitifti o yüzden adet görmedim ama 2 negatif aşılama sonrası adetlerim her zamanki gibiydi
Sibelsibos Zeynep1080 kuzum negatiften sonra adet i nasıl gördün ben 1 gün gördüm negatiften sonra ilsikiye girmiştik eşimle şimdi sadece azcik kahverengi leke kalmış okadar
Sibelsibos Muczm33 canom tüpbebek negatiften sonra adeti nasıl gördýn biz negatiften sonra eşimle ilişkiye girdik 2 gün sonra adet oldum 1 gün sürdü sonra sadece az bı kahverengi leke kalmış okadar
Muczm33 Sibelsibos tam hatırlamıyorum ama normal adet görmüştüm beş gün falan sürdü yanlış hatırlamıyorsam
Sebiyelda Sibelsibos beeen. Tüp bebek pozitifti bes aylıkken erken doğumla kaybettim sonra hamile kaldım oğlum üç yaşında kardeşi karnımda gelmek uzere