Yigitefemom Merhaba kızlar 32+1 günlük hamileyim sağ kalçam çok aşırı ağrıyor kadın doğuma ve normal acile gittim hiç birşey yapmadılar magnezyum ve parol verip gönderdiler 1 haftadır acıdan duramıyorum ne oturabiliyorum nede kalkabiliyorum başına gelipte şunu yaptım iyi geldi diyebileceğiniz bişey var mı cok ağrıyor help lütfen
Ruya_burcu45 Eşime masaj yaptırıyorum ben, biraz rahatlatıyor. Doktor bu ağrılar normal diyor canım, demek ki böyle geçecek son ay
Selma_4701 Bende de sadece magnezyum işe yaramıştı ama ben doktorun yazdığını almadım doktorum ücretli bir magnezyum önerdi onu kullandım bana iyi geldi
Deste2 Benimde bacak ağrım vardı magnezyum iyi geliyordu. Doktorum ekstra olarak maden suyu içebileceğimi söylemişti.
Semanursallan Ben 20haftaligim ve uzanıp ayağa kalktığımda ağrıdan yürüyemiyorum. Heleki hapşurdugumda bütün kemiklerim kırılacak gibi ağrıyor. Magnezyum kalsiyum kullanıyorumm ama nafile yani ilk zamanlardan beri ağrım vardı ama bu aralar hem sağ hem sol kalcamda ağrı çok oluyor.