Deryaa00 Kızlar termosa ihtiyacım var pikniğe giderken lazım oluyor kullanıp memnun kaldığınız marka var mi
Sevalinkaa Deryaa00 emsan vega kırmızı 2.1 lt kullanıyorum. Piknikte bahçede 3-4 saat kaynar kalıyor çay çok memnunum. İçi cam değil ayrıca düştü kırıldı derdi yok.
turkuaz_ Deryaa00 hayır emsan değil emsa trendyolda fark modele litreye göre değişiyor ama benim elimdeki modelden trendyolda yok
Amineazra Deryaa00 biz Stanley almıştık 101 e gelmişti uzun süre sıcak tutuyor tasarımı da güzeldi 300-400 tl arasıydı fiyatı
Aysegulinanc Deryaa00 bütçen fazlaysa Stanley öneririm cidden soğutmuyor ilk sıcaklığı ile kalıyor 1.9 ltrelik olanını kullanıyorum düşük fiyatlı istiyorsan da emsanın kullanıyor annem rose gold rengi çok tatlı o da memnun
Kubracigimm Deryaa00 bütçeniz varsa ve kalabalık aileyseniz kesinlikle bunu tavsiye ederim. Bir tarafına sıcak su bir tarafına sırf dem koyuyoruz , uzun süre de bitmiyor ve sıcak tutuyor.
Asuu-1 Deryaa00 ben porland marka kullanıyorum Bir çok marka denedim hepsi soğutuyor Porland da hiç bir sorun olmadı saatlerce de dursa ilk koyduğumuz gibi sıcacık duruyor Benden görüp bir çok kişi de aldı herkes çook memnun
Kubracigimm Deryaa00 aa çok olur o zaman bu çok büyük 🤭 decathlonun termosları da çok güzel bende bir litreliği ve barsak termosları var. Onlarda çok uzun süre sıcak tutuyor.