Zehraaa- Kızlar 22. haftadayız. sancı ve küçük kanamayla hastaneye yatış yapıldı. rahim ağzı 13 mm ölçüldü. Rahim ağzı dikişliydi. Ama rahim ağzı çok kısalmış. Durumu benim gibi olup kimse 27/28. haftalara kadar giden kimse var mı?
bitterciko Zehraaa- tüm hamileliğim kanamayla gitti serklajlıydım . Ciğer geliştirici de yaptırdım 29. Haftada 36 da doğdu . İçinizi ferah tutun olumlu düşünün . İnşallah sağ Salim kavuşursunuz
Artu Bende 20 haftada 18 mm ölçülmüştü rahim ağzı açık serklaj yapıldı şuan 31.haftadayiz hiç canını sıkma canım…Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin
Zehraaa- Artu Amin inşallah bizde o haftalara gelebiliriz 😔28/29 lara bile razıyım yeterki sağlıklarla kucağımıza alalım. 🤲
Zehraaa- meliiisoz Dikişler de sorun yok dedi ama sancı ve kanama olunca har an her şey olabilir dedi doktor 😔
meliiisoz Zehraaa- sancın şiddetli düzenli doğum sancısı gibi olmadığı sürece bir şey olmaz Allah’ın izniyle canım korkma Rabbim yardım etsin
Zehraaa- bitterciko Öyle mi sağ olun İçimi birazda olsa ferahlattınız Allah razı olsun. İnşallah sağlıcakla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 😔🤲
Firdevs33 Bende 20. haftada 16 mm le serklaj oldum şuanda 28. Haftama gireceğim ve sürekli yatmadığım halde. Dikişlerin sağlamsa korkma doktorum bana çalışabilirsin bile dedi tabi ben istemedim 👍
Zehraaa- Firdevs33 Maşallah çok sevindim hepbirlikte 30 lu haftaları görüp yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🤲