Bulbulyuvasi Ya bu secim işi beni niye bu kadar heyecanlandırıyor İnsallah milletimize bir sey olmaz ama ben acıklanana kadar kalpten gidicem galiba of cok stresli
Zumzugukodummuzzingillatirim Bulbulyuvasi kız dur daha millet oy veriyor… Ama çok garip bir ortam vardı, kendinden sonra tanımadığı çocuğu anlından öpen bir dede gördüm sonra vatan sana emanet dedi. Herkes bir kaldı dede güle oynaya gitti falan. Ortalık karışık…
minikmucizemmmmmm Bulbulyuvasi bende öyleyim gece hiç uyuyamadım yarım saate bir kalktım yüreğim pırpır. Eşim askeri personel ve görevli bugün bütün gün. Allah’a emanetler🥹 Haklarımızda hayırlısı olsun herkes için.
Sila66 Zumzugukodummuzzingillatirim bende ambulansla getırılen teyze de cok duygulandım sedyede getırdıler kaldırdılar kullandı ❤️ o kadar zayıf ve hastaydı ki teyze 🥹
Bulbulyuvasi Zumzugukodummuzzingillatirim o dede benmisim oy kullanamadım bir de çok içimde kaldı eşimde sandık görevlisi çatlıcam telefon açması da yasak galiba acaba ne olcak
Zumzugukodummuzzingillatirim Sila66 kız biz bebek arabasıyls 2.kata çıktık 🤣 sandık görevlileri bu oy kullanacak mı diye dalga geçti. Dedik askere yollayacağız gitsin gelsin öyle 🤣
__mom1 Ben korkudan dışarı çıkamadım yapacak bir sürü işim vardı. Saldırı falan olur diye korkuyorum 😨
Sila66 Zumzugukodummuzzingillatirim 😂😂😂 benım alt kattaydı vee kımse yoktu kımse 🤣 ben kullandım cıktım oyle bı kagıt kıı yarım saat ugrastım😂
Adenkaratepe Eşim polis memuru , sabah 5 te gece 2 ye kadar çalışcak başta polis memurlarımız, askerlerimize Allah yardımcısı olsun 😢 kendim desem 38+2 yim korku heyecan hepsi var
Bulbulyuvasi Adenkaratepe Allah sağ salim bugünü atlatmayı nasip etsin son zamanlarındasın dikkat et başka şeyler düşünmeye çalış canım
myangelson Adenkaratepe amiiiin bizimkiler dün öğlenden gittiler daha sonra da sabah erkenden oy kullanılacak yere geçtiler
Pamuk Bulbulyuvasi Sakin ol şampiyon😂 O değilde saatlerde geçmiyor gibi eşimle sabahtır disarilarda geziyoruz anca 4 oldu saat🤭