Tubadzdg Kızlar 32. Haftadayım karnım çok sertleşti ve çok sancım var ne yapacağımı bilmiyorum eşimde evde yok iki adım yürüyemiyorum
Oznur-96 Tubadzdg canım sakin ol yatağa geç bi soluna yat dinlen bakalım geçiçekmi sancı aralığını takip et
guzelanne01_ Tubadzdg normalde ara ara oluyor canım bende 33 haftalığım toplanıyor sertleşiyor hareketi kesiliyor sertleşmesinden hafif kırap sancı oluyor geçiyor Şuan seninki geçmemiş bu yüzden doktora gitmelisin ambulansı çağır kimse yoksa
Eminedmghcgllr Tubadzdg bende 33+1 asiri kasiklarmda agri olduu belime vurdu agladim baya uzandim baktm gecmedii dusa girdim hemen smdilik sakinim iyiyimm yani asiri korktum yaa
Tubadzdg Oznur-96 ara ara geliyordu özellikle ayaktayken dinlenmeye geçtim sancılarım arttı bir de bir kaç günden beridir sürekli vajinada ağrı hissediyordum
PrensesAnnesi- Canım hemen eşini aileni ara veya ambulansı sancın aralıkla geliyorsa gerçek sancıdır çok geçmiş olsun
06Seyma-06 Hiç bekleme canım inşallah zamanında sağlıkla sıhhatle gelir. Bende 30 dan beri bir ağrım olsun hemen hastaneye atıyorum kendimi korkudan, 34 deyim şuan zor geldim bu güne
Eminedmghcgllr Tubadzdg yarim saat once bende baya bir korku yasadimm evde tekimm uzandim geçmiyordu,dus aldm hafifledi suan inss biseycolmaz asiri korkuyorm artk
Tubadzdg Eminedmghcgllr duş almadım sanki ayakta beklersem bişey olacakmış gibi korkuyorum inşallah bebişler zamanında ve sağlıkla gelirler
yagmur089 Tubadzdg ambulans i ara veya cok yakindan gelecek bi akrabani arayabilirsin en mantıklı si ambulans i ara sen
Tubadzdg Baharonder Oznur-96 hastaneden az önce geldim sancılarım çıktı serum yapıldı eve gönderdiler bir şey olursa geri gel dediler bekliyoruz şimdi canım
guzelanne01_ Tubadzdg iyi yapmışsın giderek mutlaka doktorunada git canım yarın Bebişin zamanında doğmasını nasip etsin rabbim inşLlH