Hulyaaaaa75 Arkadaslar elime bolca kaynar su dokuldü yanık kremi kullanılır mı bilmiyorum devlet hastanesne gdyorum doktor nmarasi filanda yok daha once yanıp yank kremi kullanan varmı cok acıyo buz koydum ama krem suremedm ya biley olrsa diye 😞
Haticeozlem Hulyaaaaa75 yanığa en iy i şeker geliyor yanan yeri hafif islat üstüne toz şeker dök birak donsun Oyl e inan çok ıyi geliyor acısını da aliyor su toplanmasını da engelliyo.
deletedmom6295 Hulyaaaaa75 deriden emilim olduğu için fayda zarar oranına doktorun bakmasında fayda var. lütfen yabancı birley sürmeyin soğuk kompres yapın ve hastaneye gidin
Hulyaaaaa75 Haticeozlem tamm canm cok sagol hemen yapıcam çok acıyo ya üşüdüm diye su koymustum sıcak su torbama dokerken arkamdan ses geldi sanp dondum o sırada elime dokuldu 4 parmagm boydan boya yandı inşllh iyi gelir
Hulyaaaaa75 ElifNbglsahin ya yengem hamileydi o kullanmıyodu hiç bi kremi ne olrsa olsn bi zararı vardr diye aklöa o geldi benmde recetede hamileler kullanamaz yaznca korktm
Haticeozlem Hulyaaaaa75 benim çocukluktan beri bi yerimiz yandimi şeker dokerdi anneannrm ve inanın çok.iyi geliyor acısını da aliyor iz kalmasını da engelliyo
ElifNbglsahin Hulyaaaaa75 kremde hamileler kullanamaz yazıyorsa riske atmayın o zaman bi doktorunuza sorun yada çok ciddi bi yanıksa dayanamayacaksanız bi acile gidin isterseniz çok geçmiş olsun
Hulyaaaaa75 ElifNbglsahin bnde kullsnamadım cnm 30 haftalıgım bide arkadasm dediği gbi şeker doktum inşllh iyi gelir tesekkr ederm
Hulyaaaaa75 Haticeozlem ay galiba kesti sızısını inanamıyorum allah eazı olsun canm bmm iyiki bu uygulama var yoksa kremde sürmcrktm şekeri bilmicektm acıdan kvrancaktm eşim de ewde degil cok sagol cnm bnm😘
Serapca Hulyaaaaa75 zeytinyağ sürseydin keşke kızarmadan geçerdi artık olan olmuş silverdin yanık kremi kullanabilirsin krem kuruduktan sonra elma rendele üzerine sar çabuk atlatırsın 🤗geçmiş olsun
deletedmom893 Hulyaaaaa75 yumurtanın beyazını sür hemen canım anında alıyor arkadaşımda hamileyken kahve döküldü bacağına baktık anında aldı birde aleovera çok iyi geliyor yoksa yumurta akını yaphemenn🙏
Drsnbyfatma Hulyaaaaa75 kuzum kına ve yoğurdu karıştır sür eline şişmesini engeller ve yangınını alır 🙏🏻Geçmiş olsun mucizevi bişey dene muhakkak