GizemKaan Ayse68 bana doktor sucuk salam sosis ve sakatat ürünleri yeme demişti ama sizde doktorunuza bi sorun isterseniz
Sedaahmet Ayse68 yersin tabiki canım. Benim eşim güvendiği bi yerden alıyor sucuğu. Haftada 3 gün yiyorum ben 😂😊
Ayse68 Haticeozlem Yok canım yasaklamadı ama hanı nebılım canım cektı ama bı an acaba yasakmı dedım sormayıda unuttum doktoruma ondan
haziransekiz Asla mide bulantım yok, aşermem yok, yorgunluk yok. O kadar rahat bir hamilelik geçiriyorum ki. Sadece tek tiksindiğim birsey var oda sucuk🤮
Haticeozlem Ayse68 canın istediyse ye canim.birsey olma z güvendiğin bi yerden al sucuğu ye tabiki benim canim isteyince aldim yedim ben halada yiyorum bi sorun yok
Destina21 Güvendiği n bi yerdense sıkıntı olmaz bence ben işlenmiş gıdaların hiçbirini tüketmiyorum..normalde de salam sosis sucuk sevmem ..
NehirKanat Bana doktorum salam sucuk sosis gibi işlenmiş gıdaları ilk ultrosonda yasakladı,cevremdeki bir çok arkadasıma da aynı sekilde. Cok canınız istediyse bir iki taneden bir sey olmaz tabiki 🙈🙈 ama yine de doktorunuza sorup tüketmenizde fayda var bende cok sevdiğim icin sormustum ve yiyemedim insallah dogumdan sonra 🙈💗💗
deletedmom6295 Ayse68 iyi kızartınca yenir diyorlar genellikle. ben 7.5 ay yemedim artık üç gündür dibine vurdum😀 pişirip pişirip hasret gideriyorum kendisiyle
Esmaakdag Ayse68 gecenın saat birinde canım cekmıstı🤣🤣 mangalda et sucuk kocamda sagolsn yapmıstı yemıstım rahat ol canım ye
Ysn Ayse68 çok iyi pişirmen lazım cnm toksoplazma yüzünden yasak tabi birde işlenmiş et ürünleri önerilmiyor çok tüketmeyin
Dimple23 Pastırma hakkında bilginiz varmı hanımlar kendisini çol severim ama yesemmi yemesemmi bilemiyorum bi kere kızartarak yedim çemensiz çok hoşuma gitmedi
Nidaa34 Güvendiğiniz bir yerden alıp tüketebilirsiniz fakat toksoplazma enfeksiyonuna karşı iyice pişmiş olması gerekiyor
Neslisahhh Ayse68 salam, sosis gibi şeyler yemesemde markasından emin olduğum sürece sucuk yiyorum ben ☺️