MaiRuf Qızımın adı Evalinadır.Allah sizide sag-salamat dardan qutarsın.Beli özelde doğduç normal doğuş oldu.Tikişlerim oldu çətin idi ama qucagima aldiqdan sonea hamısı keçdi.İndi-indi toparlaniram dikislerimin agrisi azalib ama tikislerin tokulmesine cox var 40 gun cekirmişş.Yanimda eslinde özümle pijema bir eded apardım.Alt paltati apardim,corab apardim acigi men coc sey aparmisdime ama inanirsan coxu lazim olmadı.Əsas lazim oldu orda duzdu verirler hersey ama vermeseler daha yaxsidir))Pijema apar bir dest,corab apar,alt paltaro,emzirme maykasi,paket al apar almasan ordanda verirler.Sonra istesen usagin ozunun soska ve potulkasin apar ver onla yedirsinler.Sonra reksona apardim,yas salfetka apardim.Əsas bunlar lazım oldu mene.Bir eded temiz desmal gotur.Dis sotkani pastavi,yuyunmaq istesen sampunuvu gotur adapter nausnik.Ümumi bele bunlarin hamisin oxleri qarsilayir ammaki insanin canina sinmir deye aparmagin mesleheetdi.Makyaj seylerin xeztexana cixisi geyimindi usagin cixis geyimidi flan onlari men cixan gun dedim getirdiler hazirlasdim cixdim.