Beybisii Papiiii kohne yox. Sadeceele adam var oz getrdyn geyndrmk isdrm. Dahabezekli falan ya ad yazdrln geym nem heren isdeyi var. Menozm vercm ama aldqlrmi geyndrsnler. Isdemirem xesdexn geymni. Yaxalanmaq olar men bildum qederile cimenlerde var.
Papiiii AdaKaranfili ayyy hem cetin hemde cox gozel hisl3rdi danisdiqlarin rebbim ikinci balani rahatliqla qucuna almani nesin etsin canim
AdaKaranfili Papiiii ilk qızımda 53 lə qaldım.64 lə bitti. Bunda 51 le qaldım 63.yarim idim iki gün önceki kontrolda. Yəqinki bu da 64 le başa vuraram.. herkes sağlıqla alsın balasını qucağına🤲😊
Rena98 Papiiii he agrini hiss etmirsen birez sanci cekmelisen sonra edrler onu onurgadan iyne vururlar sanci kesr hirez guc gelir
AydanBH Papiiii Sağ-salamat qucağınıza alın.Hər özəldə şərait eyni olmur.Xəstəxananın özündən ya da həkimdən soruşun ən yaxşısı.İnstagramda ’elmiraminblog var,səhv eləmirəmsə,internationalda doğuş etmişdi,xəstıxanaya çoxlu şey aparmışdı.
Papiiii AydanBH İnternationalda menim tanisim dogus edib ama hecne aparmadi.İndi o sehifeye baxaram can cox sağol hekimdende bu dəfə sorusacam
Ulvana Papiiii amin can.eybi yox ne qeder ağrıda olsa sonu tatlı bir şey 😍eynən açılış olmadan da verilir mence
Papiiii Ulvana olsun xeyirlisile gelsin daha onsuz dogusun asani cetini olmur.Evde bezi hereketler edirem squat zad belke acilis ola
AdaKaranfili Rena98 hə valla. Dərmanla kecirdirdim qız vaxtı aybaşını. Özündən getmə.ureybulanma. baş gicellenme.isti soyuq tər gelirdi.qusma filan.ne istesen vardı)) ama doğmağa gəldikdə heqiqətən heckese inanmazdı.ozum bele..ama bacardım bunu.cetin olsada.cox şükür .biz qadınlari doğrudan Allah güclü yaradıb.herseyin üstesinden hele bilərik. Menede epidirual ettiler. Ama mən sancıdan duz dayana bilmirdim. Təsəvvür edin uzanıqlı halda.basimi eyirdiler.belime iynəni vura bilsinler.ama mən dayana bilmirdim sancıdan.bir zülmlə elədilər.ama mene ele de təsir elemedi.hec bir fərqi olmadı. Belkede edə bilmədilər deyə bilmərəm.insallah bu dəfə asanlıqla olar bebisim
Rena98 AdaKaranfili InsAllah canm mende indi hamileyem gene InsAllah bu bebem vaxtinda oz sancimla geler mende sancida elece komek isdiyirdim agliyirdim plusda davlenyam 172 ye qalxdi komaya dusurdum ruslar hamisi telasa dusduler qorxdular Allah hamiya asant dogus kismet elesin
AdaKaranfili Rena98 mendə eynən yalvarırdım komek edin.dayana bilmirəm ağrıya . Ama Allah o gücü verir.usaq doğulan kimi her şey qurtardı. Düzdü əziyyət çəkdim.ama normal doğumu hemisə tercih ederem.bir problem olmadıqca kesrka etmərəm.. meni kesmelerine dayana bilmərəm)). İnşallah bu dəfə asanlıqla doğular. 38.hefte oldum. Geldi gelecek ikinci bebe. Eli qulaginda🤲😊