_brcu88_ Kızlar nasıl gidiyor ❣️😘 biz 19.haftamiza girdik mango kadariz 😘🌹☘️sizde durumlar nasıl bu arada günümüz kutlu olsun ❣️
Minik-anne06 _brcu88_ bizde mango kadarız haftaya insallah bebişi görmeye gidicem eşimle heyecanlıyız dün biraz zor uyudum 2 gündür bogazim aciyo limon portakal tuketiyorum nane limon ama hicbiri ise yaramadi ya😌
Aleynacamoglu _brcu88_ Canım yeni yeni bebek arabasına bakıyoruz kıyafet fln aldım hastane çıkış takımı aldım bukadar 🥰🙈 sen?
_brcu88_ Aleynacamoglu bende hastane çıkışı aldım bitane 10 lu kıyafet aldım tek tük o kadar 🥰😂yavaş yavaş alyoruz yeni basladik bizde şimdiye kadar birşey almamistik
Aleynacamoglu _brcu88_ Yavaş yavaş gerekiyo ama canım çünkü sona doğru bırakırsak hic canımız istemeyicek ben bu hafta bebek arabası almaya düşünüyorum inşallah 🥰💗 sende bak bence yavaş yavaş
_brcu88_ Aleynacamoglu aynen bende başladım yavstan canım valla bide herşeyi sona koysak çok mailyetli olacak bir anda almak …bizim bebek arbasi puset beşik falan annemler ve kayinvalidemler alacaklar sadece kıyafet bez kısmını hallediyoruz biz
Aleynacamoglu _brcu88_ Süper süper ha bez demişken onlar hediye geldi büssürü onlarda hazır 😂😂 hareketler ne durumda ? Hissediyorumusun