BeatifulAngel Merhabalar arkadaşlar evde anason ve rezene var demleyip 2 yemek kaşığı verdiğimde o gece rahat uyuyor. Acaba zararı olurmu? Önerirmisiniz? Veya başga ne önerirsiniz?
Busel BeatifulAngel 40 günlük olmadan verilmez diyorlar gaz damlası kullanıyorum kendimde rezene çayı içiyorum sutumden geçiyor zaten
Edafmo BeatifulAngel bu tarz şeyler 40ı çıkmadan verilmemeli demişti doktor ve 2 yemek kaşığı çookk fazla. Sabah akşam 1 çay kaşığı yeter
usenmedimyaptimbirvelet BeatifulAngel 2 yemek kaşığı nedir ya allah aşkına,çocuk uyuştuğundan uyuyor olabilir mi acaba?? Bari çok vermek istiyorsan çay kaşığıyla ver
BeatifulAngel Edafmo ben sadece akşam veriyorum, ve sanırım koyu demlemediğim için bir kaşık etki etmiyor, kendim de içiyorum ama etki etmiyordu
mylittlebabym 20 günlük bebeğe ne cesaretle verdiniz bunları üstelik 2 yemek kaşığı.. ben 1 çay kaşığı su vermeye korkuyorum. Kimin önerisi ile verdiniz bunları ?
BeatifulAngel mylittlebabym eskilerde gaz damlası mı vardı? Anne annelerimiz hep çaylarla büyütmüşler
Humeyraeslem1 BeatifulAngel olur tabi bebeğe birsey vermeyin siz için onada etki eder bebeğe verirseniz bağırsaklarında ciddi rahatsızlıklara yol acar
Humeyraeslem1 BeatifulAngel valla ben gaz damlası bile kullanmıyorum kimyasal sonuçta kimyon cayi içiyorum kendim o bebegimede iyi geliyor tabi siz damla kullanmak isterseniz yinede icerigi temiz doğala en yakin olanindan doktor tavsiyesiyle kullanabilirsiniz
Kiraz19 BeatifulAngel dus aldir masaj yap sabret 40 i bitince rahatlicak 2 yk cok fazla cay kasigi ver yeter gaz damlasinise yaramyo hepsni kullandm bos
BeatifulAngel Humeyraeslem1 kimyon doğal çaymı ? Kaç kaşık hangi marka? Öğütülmüş mü yoksa tohum mu? Aktardanmı aldınız? Lütfen detaylı bilgi
Humeyraeslem1 BeatifulAngel ogutlüş olmasi farketmiyor bir su bardağına bir çay kaşığı ölçüsü olarak koyun suyun rengi sararinca içebilirsiniz ben günde 1bardak iciyorum
elifcinar27 BeatifulAngel Ben anasonu bilmiyorum ama bebeklere önermiyorum benim kendi düşüncem. Doktorun önerdiği gaz damlası kullanabilirsin. Kalça ultrasonu çekildiyse YouTubeden bacak masajları var gaz kolik masajları yazarsan çıkar o masajları yapabilirsin
BeatifulAngel Humeyraeslem1 gece mi içiyorsunuz? Uyuyormu içtikten sonra? Benim bebek rahatsızdı ben de rezene ve anason içiyorum, ama kimyonu da denerim mutlaka