Ayfer- D12ekim çok sonra oluşan çizgiler geçerli sayılmıyor canım. İlk 15 dk geçerli. Sen tekrar yap. Bakalım ne çıkacak inşaallah hayırlı haberler alırsın
Agg0207 D12ekim canım bence hamilesin yeni oluşuyor ben öyle öğrendim hamile olduğumu kuruma çizgisi oluştu bı kaç saat sonra normalde bu testler çok hassas negatifse kuruma çizgisi oluşmaz senelerdir yapardım test. bence kan ver daha kesin olsun
Ozlmine-61 D12ekim 4 tane bu şekilde yaptım 6 saat sonra pozitif ince silik gözüküyordu yeni bi gebelik 😍🥰
Sibelsibos D12ekim seni üzmek istemem ama benim negatif olduğu halde 3 tane testim silik ama çok belirgin çizgileri artk 5 dakka içinde kıpkırmızı olmayan çizgilere güvenim kalmadı
D12ekim fztanne_ bu sabah yaptım negatif çıktı biraz bekledim oda cok cok qz flaşla gördüm acaba cok yenide mi drek çıkmıyor
Balahatunn Ise giderken yapmistim testi negatif cikmisti. Isten geldigimde 2. Cizgi vardi boyle. Ertesi gun yine ilk 10 dakikada degil yarim saatte cikmisti cizgi. Hamileymisim ama cok yeniymis. Insallah siz de hamilesinizdir
D12ekim Balahatunn ahhh inşallah vardır canım bende dün hemen yaptım negatif gördünce bıraktın çekmeceye çöpe atmak için bi baktım çift çizgi su damlattım gitmedi duruyordu yine
Ayfer- D12ekim benim de ilk gebeliğimde çok çok silik çizgi vardı erken olduğunda silik olabiliyor ama sonradan üzülmemek adına kendini kaptırmadan kan ver istersen
D12ekim Sibelsibos Çok haklısın insan hayal kırıklığına uğrattıyor benim de öyle olucak diye stres yaptım şimdiden en sağlıklı olan dediiğin gibi ilk 5 dk çıkınca sevinmeli
Sibelsibos D12ekim ben arka arkaya 3 test yaptım öyle umutlandim burda yayınladım silik 2 çizgi hepside 1 tane değil ama negatif işte ahh ahhh neyse bacım sağlığımız yerinde olsun Allah büyük ben umudumu yitirmedim sakın sende yitirme 😘😘 bizde yazicaz buraya kizlar doğuma az kaldı diye 🥰