CmreKsidar Bütün vücudum acıyor ve boğazım ağrıyor hastalık ilerlemeden ne gibi çözüm bulabilirim emzirdiğim için ilaçta kullanamıyorum. Boğaz ağrısına en etkili geçiren yönteminiz var mı ?
Nurr_22_22 CmreKsidar Ballı limonlu su icebilirsin öyle yaptım ben doktorum bir tek burun spreyi verdi
Crescent96 CmreKsidar taze zencefili rendele kuzum icine biraz bal biraz limon onu tüket çok iyi geliyor..
Gizemlibirisi Bende şuan oylyeyim. Pekmez ve zeytinyağı ısıtıp içince çok iyi geliyor.uzerine limon da sikabilirsin
Fatima-06 CmreKsidar ilac alma cunki bir arkadasim kullandi bebeyi sonra emmedi hic bir ilac kullanma
Ozoooo CmreKsidar emzirirdiğinizi söylerseniz doktora gittiğinizde antibiyotik soğuk algınlığı alabilirsiniz bana vermişlerdi ben çocuk doktoruna sordum kullanabilirsin demişti
Ozoooo Fatima-06 alakası olduğunu düşünmüyorum ben emzirirken doktor onaylı ilaç aldım gayette güzel emiyordu oğlum
Alparslanmom_ Tursu suyu ile gargara yap sirkeli sonra 2 yemek kasıgı da iç bogazını vıkıs sür yazmayla bagla gecıyo canım