Herkese selam öncelikle hikayemi paylaşmadan rabbim herkesi bu yolda saglikla evladina kavustursun ❣️benim 34.haftadan beri sancilarm vardi surekli sanci cekiyordum fakat acilmam yoktu normal gözüküyordu ama son zamanlarda düşünmekten yorulmustum.doktoruma suni sancidan korktuğumu eğer acilmam.kolay olmazsa sakın zorlamayın sezeryana alın demiştim gerçekten de suniden çok korktm bilmiyorum ama 40.haftaya yaklaştıkça kesin suni alicm dedim sezeryan mı olsaydım diye düşünmekten alamadm kendimi dua ettim hep en hayırlısını istedim birde 40 i çok geçirmeyin kakasını yapıyor hocam korkuyorum demistim 39+6 da kontrolüm vardı doktorum duruma göre karar veririz demişti, derken sabah sancilandm kasigimdan yoğun bir ağrı baktım nisanım gelmiş ama öyle burada anlatılan gibi değil kan şeklinde hemen duşa girdim belime sıcak su tuttum baya yarım saat dustaydm çıktım baktım ağrılar daha yoğun 5 dk da 1 geliyor ama nasıl ağrı 30 sn sürüyor geçiyor hiç bisey yok gibi ,hastaneye gectik kesin 4 cm fln olmuştur derken 2 cm dedi hemşire ağrılar yoğunlaştı yarım saat sonra 3 cm doktor geldi sancilarn yeterli sunisiz rahat dogum.olur dedi ama allahim çok ağrım var bitmez bu surec diyorum plates topuna fln oturdum 1.5 saat sonra 5 cm dediler o sırada istifra ettm baya meğerse iyi biseymis acilma yapıyormuş 6 cm olms derken suyunu patlatalım dediler baktılar ki çocuk kakasını yapmış hemen doktoru aradi acilinden sezeryana alındım ne olduğumu anlayamadm korktm 15 dk içinde hersey oldu bitti resmen en korktuğum şeydi başıma.geldi çok şükür ki daha yeni yapmış bir sıkıntı yaşanmadı fakat kordonu da dolanmışti 2 kere boynuna iyi ki diyorum normal ilerlememis belkide kötü sonuclanabilirdi çok şükür ki 5 günlük anneym sezeryan beni çok zorladı 3 gün ağrılarım çok oldu ama iyi ki doğmuş pıtırcığım 😇 Bu arada tüm anne adaylarının annelerin Anneler gününü kutluyorum 🩷🩷