1prensesimm NesliMomm benim kız sadece babasının sesini duyunca aşırı hareketleniyor bilmiyorum acaba bana mı öyle geliyor, benim yada müzik sesini tınlamıyo açıkcasi 😂😂
NesliMomm 1prensesimm Ne güzel valla bizim prenses ne benim ne babasının sesini duyunca hareketleniyor😂Ama hangi şarkıyı duysa hemen hareketleniyor 😁
NesliMomm 1prensesimm Ay doğunca görücez onu inşallah öyle olur 😍🙈Normalde çok şarkı dinleyen birisi değilim ama hamilelikte dinlemeye başladım.
LINA20 NesliMomm benim kızım da öyle kaynımın asker eğlencesinde 1 aylık hamileymissim haberim yoktu ertesi gun soguk alginligi ile acile gidince öğrenmiştim o zaman baya etkilenmiş sanırım 😁😁
NesliMomm LINA20 Ay yerim ya miniklerin böyle haberlerini duyunca mutlu oluyorum. Etkileniyorlar demekki 😁🥰
Yenibirannee NesliMomm yaa cok tatlii.. benim kızımda oyleydi simdi en ufak kapi gicirtisinda oynuyor. 😁😁😁 ozellikle anne karninda dinlettigim muzikleri devamli dinlettim o yuzden ezberledi bile 21 aylik 😊😊 saglikla gelsin
NesliMomm Yenibirannee Ay gerçekten mi ben de öyleydim önceden şimdi duruldum kızımda bana çekicek herhalde 😁🙈Yerim prensesi benim yerime öpün 🫶🧿