Kalbiimde2can fztanne_ kiz bebegi tecrübe edemedim ama iki oglusumdada cildim bayaaa güzellesti bi canlilik geldi 🤭
MelisBerdo fztanne_ bence hormonlarla ilgili benim kızım olacak cildim baya güzelleşti hamileliğim boyunca💘
Kevser5552 GulerSanverdi1 benim bebeğim erkek ama hiç hayatımda yüzümde sivilce görmem sürekli çıkıyor herkes kiz düşündü ama bizimki erkek geliyor
fztanne_ Kalbiimde2can benim de cinaiyet belli değil ama yüzüme bi güzellik gelmiş gibi eşim de aynısını söyledi bugün. Daha bi güzelleşmişsin diyoo 😅 maşallah diyeyim de 🧿 erkek hissediyorum ben de umarım yanıltmaz beni
Kalbiimde2can fztanne_ masallah masallah nazar degmesin 🤭🧿❤️allah gönlüne göre versin insallah canim saglicakla gelsinlerde🥰❤️
fztanne_ gakkoyengee ayy çok zor 🤦🏻♀️ ilk hamileliğimde (kürtaj olmuştum) yüzüm bayağı sivilcelenmişti psikolojim bozulmuştu
gakkoyengee fztanne_ ama benim hamilelikten öncede sivilce problemim vardı malum pcos 🤷♀️ o yüzden hamileliğe çok yormadım amaa ilk kez çenemde sivilce çıkartım o bi ilk oldu benim için
M-Alparslan fztanne_ kız annenin güzelliğini alır anneyi çirkinleştirir derler erkek olunca cilde parlaklık güzellik gelir derler☺️
09-11-22 Bence alakası yok hormonla alakalı benim kızım olacak cildim daha bi parlak oldu eşim bile diyo yüzün dah bi güzel olmuş diye
fztanne_ 09-11-22 elbette öyle de olabilir tabii. Ben öğrenemediğim için eski yöntemlerden gidiyorum sanırım 😅
Elifozdmr fztanne_ ilk kızımda da cildim güzelleşti suratım parladı şuan ikinci gebeliğim ikiz kızlarımı bekliyorum yine yüzümde parlaklık cildimde güzelleşme oldu hep erkek senin kesin suratın parlıyor dediler her gören erkek dedi ama ikiside kız 😂
Nhrdmr2147 Benimde eşim bir guzelestin diyor sivilce çıkmasına rağmen kızlarımda aynaya bakmaktam çekiniyordum kendimi çok çirkin hisediyordum bu bklm ne cikicak