Guzelanne56 Toprak-Elif kas gevşetici antıbıyotık ağrı kesıcı herseye alerjım var ama Protestan alerjı yapmadı hem ıgnesını oldum hem fıtıl kullandım hem ağızdan aldım doktora soyledıgımde hormon ılacı bu hormon salgılıyor bı zararı olmaz ama yınede takıp et dedi ilk yedıgımde 30 dk kasıntı cilte kırmızılık olduğu an gel dedi bısey yaşamadım ve bunu hem ilk üç ay hemde son üç ay haftada 3 er kere hapları da her gun kullandım ilk olacaksanız 30 dk dıkkat edın alerjı olacağını sanmıyorum
Zeykan Toprak-Elif bundan 6 hafta önce bu şekilde başlık açmıştım progestanı fitil olarak kullandım sabah akşam ilk kullanımdan sonra sabah uyandıgımda gözümde hafif şişlik vardı başka birşeyden olmuş diye düşündüm daha sonra bebişe birşey olmasından dolayı korktugumdan tekrar sabah akşam kullandım ve sonrasında aşırı derecede şişmeye ve kızarmaya başladım eşim sahura kalkacagı vakit nefes alışıma uyanmış ve çok zorlandıgımı farketmiş acile gittik hemen avil serum ve igne yaptılar 2 doktora sordum hamilelikte sorun olmaz dedi zaten artık nefes almakta aşırı zorlanıyordum birşey yapılması gerekıyordu sonrasında yavaş yavaş indi şişliklerim kızarıklıklarımda 2 güne geçti ama hayatımın en kötü anlarıydı daha sonra kanama alanı yok dediler olsada proluton depot diye progestana benzer başka bir igne var onu kullanırdım.
Aybarsmom_ Guzelanne56 aynı şekilde benimde 😌 bir kaç ağrı kesici türü dışında bütün ilaçlara alerjim var ama progestan, proluton ikisini de kullandım. Progestani hem fitil hem iğne kullandım alerji falan yapmadı. İçerik önemli bu ilaç değil zaten vücudunun normalde de salgıladığı hormonun takviyesi
Guzelanne56 Aybarsmom_ gerçekten o kdr kendım yazdım zannettım ki ne kadar benzıyor alerjı seylerımız düşünce yapımız sizi tanımadan sevdim❤️❤️❤️
Aybarsmom_ Guzelanne56 yaa teşekkür ederim ne güzel böyle düşünmeniz 🥰🙏🏻 maalesef çocukluktan beri çekiyorum bu alerji sorununu ve gerçekten çok çok zor. Kesin olarak bu alerji yapıyor da denilmedi deneme yanılma yöntemiyle geldik bu yaşıma kadar ☺️
Guzelanne56 Aybarsmom_ evet bende aynı durumu yaşadım maalesef doğumdan sonra antıbıyotık tedavısı verıldı hastalandığım için serumla hemen alerji yaptı geçenlerde ağrım var dıye kas gevsetıcı ıgne vuruldu hemen alerji yaptı esıme krem sürdüm bel ağrısı ıcın o bıle alerji yaptı hep denemeyle sonuç aldım
Aybarsmom_ Zeykan aslında vücutta zaten bulunan bir hormon bu ama alerji yapması olayı çok değişik gerçekten, geçmiş olsun
Zeykan Aybarsmom_ teşekkür ederim neden oldu bir fikrim yok açıkcası hayatımda ilk kez birşeye alerjim oldu