Senanurrrrrrrrr Kızlar 30. Haftadayım hemoroid başladı ne önerirsiniz başınıza geldi mi ilaç vs kullandınız mı nasıl iyileşti
Cnscnk Senanurrrrrrrrr bir haftadır çok kötüyüm oturamıyorum. Hep ağladım acıdan. 37.hafta boyunca yattım sırtım ve boynum ağrıdı hep. Ama çözümü kantaron yağı ile buldum çok kötüydü bayağı küçüldü küçük makyaj pamuklarina kantaron döküp oraya koyuyorum gün içinde sürekli tazeliyorum. Bayağı iyileşti. Tavsiye ederim canım. Çok geçmiş olsun.
Gkcnasna Senanurrrrrrrrr 34 haftalıgım bende post açmıştım. Çok zor durumdaym bende. Protolog glvyonel ile anestol kullanıyorum bırde kantoron yagı daha yeni yeni agrım azaldı ama şişliklrr duruyor benm ki dışa vurdu çok zor Rabbim yardımcı olsun.
637836mrv Senanurrrrrrrrr 37+2 deyim her lavaboya gittiğimde kantaron yağı sürdüm çok şükür iyi geldi
Senanurrrrrrrrr Cnscnk sarı kantaron yağı var evde onu kullansam olur mu farklı bir versiyonu var mı acaba çok geçmiş olsun sanada teşekkür ederim
Cnscnk Senanurrrrrrrrr aynen sarı kantaron yağı zeytinyağı ile karistirmistik onu sürüyorum her seferinde proctolog krem de sürdüm başlarda ama o şişlikler hep kantaron sayesinde indi krem sadece acisini hafifletmisti biraktim kremi kantaron harika geldi
Senanurrrrrrrrr Gkcnasna benim ağrım şuan yok sadece şişlik var daha kötüsü olmasın önlem alayım istiyorum inşallah ağrı vs olmaz teşekkür ederim
Melike1234- Doktorum ilik oturma banyosu dedj benim haftama göre ben 39 daydim ayrıca da tüm gebelerime progtolog krem öneriyorum demişti onu kullandım küçüldü baya
Arenfiliz Kızlar bende mahvolmuştum. Acil deneyin hiç bişeyim kalmadı lansinoh gögüs kremi🥰 3 kez kullandım silindi gitti fena şişmişti ve acıdan ağlıyordum. Bi an aklıma geldi yara ve çatlak zararı da yok diye. Bi denedim sonuç müko😂🤚🏻🤚🏻
Kubrasinan Arenfiliz ciddimisin bende var o kremden şişkinliği aldı mı nasıl kullandın peki söylermisin
Arenfiliz Kubrasinan valla berbat durumdaydım çok iyi geldi. Geçti bitti gitti. Eldiven giyip o kısma hatta içine doğru parmağınızla kremi yedirin. Başka bişey yapmadım. Bide karabiber dokunuyor gebelikte. Kullanmamaya dikkat edin. Sonucu paylaşın merak ettim