Zehra1212 Hanımlar az önce hastaneden geldim 39+2 1 cm açıklığım varmış bana merak ettiklerinizi sorabilirsiniz🌸🍀
Sblbrhn Zehra1212 normal dogummu düşünüyorsunuz ben çok korkuyorum ya 38 haftalığım bende 1 cm açılmam var
_Leyla_ Zehra1212 merhaba bende 37haftamdayım norml istiyorum 4gün sonra gideceğim muayene için çatı muayenesi yapacak muhtemelen sezaryen yada normal olacağını belirleyelim dedi doktorum normal mi görünüyor sizin doğum
Yasemin__ Zehra1212 kaçıncı haftada yapılıyo çatı muaynesi Doktor kendisi mi bakıyo yoksa söylememize gerek var mı ilk hamilelik olunca herşeyi merak ediyo insan. Şuan 34+3 haftalığim
Meryem-7927 Zehra1212 bende cuma günü oldum sabahsi gün kanlı akıntı geldi doktora sordum normal dedi ama yinede çok korktum adet kanamsi gibi yoğun olursa hastaneye gel dedi cuma günü doğuma daha iki hafta var gözüküyor dedi catim hakkında da normale uygunmuş
Zehra1212 Sblbrhn evet öyle düşünüyorum inşallah bir değişiklik olmazsa süreçte ama tabi doktor daha iyi bilir yine de çatım dar değilmiş fakat bebeğim biraz iri o yönden biraz korkmuyor değilim😕 lütfen dua edin bana da
Zehra1212 Yasemin__ yani yapıldığı hafta doktora göre değişiyormuş belli olmuyormuş lütfen hiç korkmayın gerilmeyin afedersiniz penis girmiş gibi bir his bu muymuş dedim bitince 20 saniye ancak sürdü
Melekk_1 Zehra1212 benim de 10 gün kaldı 1.2 cm arası acılmam var ve bebeğim biraz iri ama korkma en saglıklı doğum normal doğum anne içinde bebek içinde. Ben kendimi öyle motive ediyorum. Sağlıkla gelsin💕
Zehra1212 Sblbrhn çatı bizim fiziksel yapımıza deniyor açılma ise rahmin vajinanın bebeğin geçebilecek duruma gelene kadar açılması
Zehra1212 Melekk_1 amin canım amin Allah sana da kolaylıklar versin tek avazda kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🌸
Massey Nasıl bişey tam olarak alttan muayene gibi bi kamera gibi bisylemi yapiliyor yoksa neyle yapıyorlar bu işlemi ve çok aciyormu acaba
Melekk_1 Massey eliyle yapıyor genelde iki parmağı ile rahmini muayene ediyor yok canım acımıyor korkma
Yasam-23 Zehra1212 36 haftalıkken yaptı doktorum bir iki cm açılman var dedi bir haftadır evdeyim üç gün biraz çatı ağrım ve lekelenmem oldu sanırım muaneden kaynaklı acaba ne kadar sürer açılma