Sblbrhn Normal doğum yapan varmı ? Yırtılmalarınız oldumu nasıl bi acı dikişleriniz nasıl yapıldı dikiş yaptıklarında acı oluyor mu
Hizligonzales Sblbrhn dikis yapildigini hic hissetmedim hatta doktor sanirim dikis atmadan once igne yapmis o bolge uyussun diye onu bile hissetmedim normal dogum esnasinda cekilen sancilardan sanirim benim icli dışlı dikislerim oldu ama 2dikis atilan da var bunyeye bagli bisey
Balbebek012 Sblbrhn ben özele gittim dikiş ı’m vardı ama benim doğum yaptığım hastahane çok iyi ne kesin ne dikiş hiçbirini görmedim 10 cm açıklıktan sonra bayılttıp doğurtturdular beni en güzeli bu bence gözümü odamda açtım diğer türlüsüne dayanamazdım
Izzet yırtılması kesiyi hissetmedim doğum ağrısından dönerlerken gordum kesildiğini dikerkende iğne yapmışlardı bişey anlamadim
Sblbrhn -Bal123- nasıl dayandınız peki doğum esnasında bebek hemen çıkıyor mu çıkış zmaan süreci nasıl oluyor
-Bal123- Sblbrhn Sizin ikinmaniza bağlı doğumu aslında siz yonetiyorsunuz başı çıktığı anda zaten doktor çekip aliyo içinizden balık gibi kayıp gidiyor o anda ne ağrı kaliyo nede sancı 😂 aciksasi normal doğum yaptıktan sonra o iğnelerin bile hiç etkisi yok gerçi ama bende uyuşmadı yani canlı canlı dikti dayan sabret sen normal doğurdun bunuda halledersin diyerek dikti doktor
-Bal123- Sblbrhn normal doğum gerçekten zorlayıcı bir süreç ben sancı çekerken yalvardım sezeryana alın diye ama almadılar yapabilirsin dediler ve gerçekten de doğurduktan sonra dedim ki iyi ki normal doğum yapmışım şimdi ikinci hamileligim 37. Haftanın içine girdik Allah nasip ederse yine normal gözüküyor şuan da bebeğim tersti sezeryan demişlerdi ama çok şükür dönmüş geri
-Bal123- Sblbrhn kendine güven güzel anne sen istersen herşeyi başarırsın ❤️ sonunu düşün,yavrunu kucağına aldığında koklayacagin mis kokusunu hayal et gerisi kolay Allah’ın izniyle 🥰
Balbebek012 Sblbrhn sırf bınun için iki saat uzaklıktaki hastahaneye gidiyorum . Doktorum çok iyi. 10 cm açıklığa ulaşınca bayılttılar normal doğum yaptım çok şükür kesi dikiş hiçbirini görmedim