nevzatbaskomser Özel hastanede 10 gün ücretsiz kontrol muayene süresine muayene günü dahil mi? 5 mayısta gitmiştim 15inde gitsem ücretsiz kontrol olarak mı geçiyor muayene günü sayılıyor mu?
casper12 nevzatbaskomser ultrason muayenesinş yaptırcaksınız 10 gün ıcınde? eger öyleyse ultrasondan tekrar bakmayabılır doktorunuz sorun yoksa
nebakiyonkomikmi nevzatbaskomser Gittiğin gün birinci gün olarak salıyor yani sen 14 gitmen gerek 15 tekrar kayıt açıp para alirlar
nevzatbaskomser nebakiyonkomikmi Saat olarak hesaplanmaz mı peki, muayeneden sonra 24 saat geçince cumartesi aybı saatte 1,2,3 diye. Pazartesi muayene saatine kadar tam 10 tane 24 saat oluyor.
nebakiyonkomikmi nevzatbaskomser Yok saat olarak hesaplanmıyor ayın 14 mesai saatine kadar gitmen gerek günu baz alıyor onlar
nevzatbaskomser nebakiyonkomikmi Tüh ya. Yarın gidemem zaten pazartesi gidicem ücretliyse yapacak bişey yok şansıma artık
nebakiyonkomikmi nevzatbaskomser Bugün gitseydin keşke bir günden bişey olmazdı neyse sağlık olsun artık
nevzatbaskomser nebakiyonkomikmi Gitme planım yoktu 🥲 Bebek hareketiyle kasılmayı ayırt edemiyorum içim rahatlasın diye gitmeyi düşündüm o yüzden kontrol süresini takip etmedim