Zeynoahm 40 +2 haftalık hamileyim. 9 ay oldu hadi ne zaman doğuruyorsun, bebek gelmek bilmiyor gibi daha birçok söylem. Oturup ağlıyorum bende. Endişeleniyorum. Korkuyorum. Bende mi problem var diye. Ne yapayım bilmiyorum :(
Eemoom Zeynoahm niye ağlıyorsun ? Çocuk içinde kalacak değil 😂 vakti gelmedi demek ki. Ultrasonla tutmuyor bazen haftası falan. İlla vakti gelince gelir. Stres olmaya gerek yok. Stres olunca sancında kaçıyor
Cananberat777 Zeynoahm ya allahım ya rabbım bu ınsanların neden ağzının ayarı yok söyleyen kısıler hamılelık gecırmedı mi yanı hamıleye soylenmıcek herseyı söylüyorlar sinir oluyorum takma kafana rabbım ne zaman nasıp ederse o zaman gelıcek sağlıkla hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsın ınsallah sen boşver o gereksız ınsanları takma ağlama sakın bebege gecıyor stres dogumu cok etkılıyor
casper12 Zeynoahm ben olsam ağlamam gülerim bunu söyleyen cahillere cunku komık ne yani cocugu sen mı dogurtacakmıssın ne zaman gelmek ısterse ozaman gelecek bu bebek sonucta bebekler belırlıyor gelecegı günü
Elatalay Zeynoahm kiz benimde bebis 40+2 de geldi cok bilmisler bak sen hamile kaldigin zamani bilmiyosun dediler tovbe ya
Nergiz1 Banada göbeğin düşmüş doğum yakındır diyorlar ne gelen var ne giden herkes çok biliyor… Bi anlamadılar herkesin hayatına kimse karışamaz Allah bilir bebeğin ne zaman gelmek isterse gelir🤣
nursaritas Zeynoahm benim yaşadığım şeyleri yazmışsın resmen kızım da geç doğdu doğuramıyorum diye ağladım bile ama o ne zaman isterse o zaman gelir zamanı gelince nasıl oldu anlamazsın bile öyle güzel normal doğum yaptım darısı sana 9 ay 11 günlük doğdu kızım şimdi 2 yaşında olacak ağustosta ❤
_anne_kuzusuu00 Zeynoahm ben 40+6 da suni ile dogurdum neden takılıyorsun millete boşver agzı olan konusuyo son zamanlarınız tek bedende bir olmanın tadını çıkar insan özlüyor 🥹