Minnonunanasi Haftadan sonra bir kilo almaya başladım aman allahım dillere destan 27 deyim 10-11 kilo aldım gerçi zorunlu yattığım içinde öyle ama şiştim bide kayınvalidemden sürekli ben 53 kg doğuma girdimi dinliyorum şuanda 70 kg ım
Husna_7070 Minnonunanasi doğumdan sonra gidiyor ya hiç kafanıza takmayın ben ilk doğumda 102 ile falan doğum yaptım 12 13 kilo aldım çocuk emdikçe kanama geldikçe kilolar gitti şimdi ikinciye hamileyim bunda hatırlayamadım bir türlü kaçıncı aydan sonra kilo aldığımı
Husna_7070 Bende 17 haftalığım çok yiyorum 1 kilo falan ancak aldım acaba daha sonra mı alcam diye bi sorayım dedim ☺️
asdfgg Husna_7070 ilk başlarda kilo vermiş miydin bulantı dan dolayı bende öyle oldum çünkü 3kilo verdim 17 haftadayim şimdi eski kilomdayim
Husna_7070 Sedavedoga bunda bende fazla almam inşallah ilk çocukta almıştım baya da ne zaman almaya başladığımı unuttum bunda yiyorum yiyorum çok kilo aldım diyorum almamışım aynı kilodayım
Husna_7070 asdfgg ramazanda vermiştim mide üşütmesinden istifra ediyordum üşütme geçince eski kiloma geri dönmüştüm bende
Husna_7070 Belde kalınlaşma cinsiyet alakası var mı acaba sadece kızda mı bel kalınlaşması oluyor yaşayan var mı ?
Sedavedoga Husna_7070 bence var çünkü benim de kızım olacak karnım 6. Aya kadar hiç yoktu belim yanların falan genişledi ilk önce
Beyza038 Husna_7070 oğlumda sadece göbeğim vardı kızımda belim kalınlaştı kalçadan kilo aldım falan cok sınır bozucu.
Husna_7070 incitanesi__ kız olması değilde dediğiniz gibi bel kalınlaşması benimde çok canımı sıkıyor
Mummumlilo Yani başta gram gram aldım şuanda 6. Aydayım her tartışılımda bir kilo almış oluyorum 😅 eşimle aynı kilodayım bu canımı sıkmıyor değil😔
Basak3503 Bir kere kusmadım bulantım olmadı iştahta açıldı aktif çalışıyordum işi bıraktım evde yatışa geçtim derken 23.haftaya giricem 5kilo aldım😅