_busra98_ Kızlar 19 haftalık hamileyim ama daha hic kıpırtılarını hissetmedim 😔 siz kaçıncı haftanızda hissettiniz acaba
Kubra-ulas _busra98_ 19. Hafta da hissetmiştim. İlk hamilelikse geç hissediliyor önümüzdeki hafta hissetmeye başlarsınız
Hayatuysal34 _busra98_ ilk gebeliğimi 24 haftada hissettm. 2. Ye hamileyim 17+2 arada bir seyirme falan olyr
Ben_bir_anne_miyim H_a03 Kubra-ulas Nasıl bir his bebek hareketleri neye benziyor lütfen açıklayabilir misiniz?
Sltnn40 Ben_bir_anne_miyim ben önce sanki kalbim orda atıyor sandım pıt pıt birşey atıyor gibiydi sonraları karnımda balık var kayıyor gibiydi tabi son zamanlar bildiğiniz döndüğünü kafası nerde ayakları nerde hissediyorsunuz hatta bazen canınızı bile yakıyor 🤭
Kubra-ulas Ben_bir_anne_miyim valla nasıl tarif edilir bilemedim 😄 damar atar gibi hissetmeye başlamıştım zamanla zaten hareketleri daha belirgin oluyor
_fatmanrymmz _busra98_ 17. Haftada hissettim şimdi 20. Haftadayım kıpır kıpır 24. Haftaya kadar hissetmemek normalmiş üzme kendini bebeği de strese sokma :)
_busra98_ _fatmanrymmz anladım canım evet strese girmemek lazim gerçekten bende biraz üzülüyorum aklım da takılıyor neden hala belirti yok diye ama dedigin gibi strese girmemek lazim
Mummumlilo 23 te hissettim ilk geç olduğu için endişendim hatta ama kızım çok sakin belirli saatlerde kıpırdanıyor çoğu zaman uyuyor