Betussx Kızlar salı günü test verdim 11,92 çıktı perşembe günüde 31,99 çıkmıştı bugünde 69,56 çıktı yükseliş iyimi neden bukadar düşük çıkıyor sonuçlar ve kaç haftalık hamileyim ?
myangelson Betussx artışlar iyi. Haftayı öğrenmek için son adet tarihine göre hesaplaman gerekiyor betayla hafta ölçülmez
Guzelanne56 Betussx değer artışınız güzel gözüküyor 2 günde 2 katından fazla artış sağlamış bebegınızın kaç haftalık olduğunu henüz hesaplayamazsınız beta uzerınden hesaplama fok yanıltır ama tahmını olarak 3 haftalık hamılesınız doktora gitmek için acele etmeyin ben 33 değerle ogrendım erken gittim ve benı cok üzdüler doktorlar yok kimyasal gebelık vs değildi keseyi gorebılmek için beta degerı 6 bin üstü olmalı siz gorebılmek 14 gün sonra gıtmelısınız yani 26-27 Mayıs gitseniz görürsünüz deger artışınız güzel umarım yeterlı olmuştur sormak ıstedıklerınızı sorabılırsınız arkadaşımla aynı anda hamıle kaldık onun degerı regl günü ile orantılı gıdıyordu 176 ile öğrendi ben regl gunumde 33 değerle ogrendım benim bebegım 7 gün geç döllenme olmuş degerın düşük yada yüksek olması önemli değil önemli olan 2 günde bı 2 kat artış
Serena Betussx testı kac gun gecıkmeyle yaptınız. Gec döllenme olabılır benım adetim 9 gun gecıkmesıne ragmen 19 cıkmıstı beta bende iki gunde bır kan verıyordum degerlerim duzenlı artıs gosterıyor mu dıye suan 18 haftalık hamıleyım. Kac haftalık oldugu ultrasyonda gorunecek kadar buyudugunde doktora gıttıgınde doktor soyleyecektır benım iki hafta gec döllenme olmustu
myangelson Betussx daha yeni oluşmuş. Herkeste farklı oluyor onunla kıyaslama senin için 2 katı artış olmuş o önemli doktorların sağlıklı gebelik dediği şekilde devam ediyor son adet tarihine göre kaç haftaliksin ?
adatuna Betussx beta hcg değeri 0dan başlayarak ardışık olarak artar. 1-2-3…10-11…50-51 gibi. Yani 200 çıkan kişininde değeri bi zamanlar 11di 22ydi. Önemli olan 2 günde bir en az %60 oranında artması
Guzelanne56 Betussx yorumu guncelledım tekrardan okursanız daha aydınlatıcı olur eklemeye unuttuğum şeyler vardı 😍
Betussx Serena 2gün gecikmeyle test yapmıştım doktora gittim 11,92çıkmıştı doktorda çok arada bi değer dedi kimyasal da olabilir geç döllenmede olabilir dedi pazartesi tekrar kontrole gel dedi
myangelson Betussx salı günü vermişsen senin normal tam adet gününe denk geliyor 9 Mayıs. kaç günde bir adet oluyorsun?
Serena Betussx hiç kafanı bulandırma bence bana da dedıler kımyasal gebelık bos gebelık falan İki gunde bır degerıne baktır degerlerin duzenlı olarak 2x artıyorsa sorun yoktur canım 3 bin olunca kese gorunuyor, vajınal muayene için 1500 yeterli denılıyor hayırlısıyla keseyı gorursun 🤲🏻
myangelson Betussx şuan 5 haftalık gözüküyorsun geç döllenme yüksek ihtimalle yeni oluşmuş. O yüzden 1-2 haftaya keseyi görürsün diye düşünüyorum