Tubabyklina Araldşlar armzda bnm gübi olan var mı ya 40 haftm doldu agrım var ama öyle cok cok degil her yerim agryr artk 2 nci gebeligim napsam dogum hızlanır
Fatm03 Tubabyklina ahaha eğer normal doğumsa çık eşinle yürüyüşe sonra koş biraz ikinci gün suyun gelir benim ilk doğumda öylesine gece yarısı yürüyüşe çıkmıştık sonra eşim dedi hadi yarışalım biraz koştum ikinci gün öğlen gibi suyum geldi ve daha 38 haftalıktım
ElifTzl Tubabyklina Ay ben de neler neler denedim artik saldim dinleniyorum 40+6 benim sizin?Sali sezaryan,gelmezse eğer cunku 0 açılma😭
Tubabyklina Fatm03 ya canm okadr yürüyorum ki halim yok artk duşa giriyorum agrım oluyr ama şiddetli bişy yok nst sancılarm 150 160 çıkıyor
Tubabyklina ElifTzl hayrlsı olsun canm ya ilk dogum mu senin bnmde ilkte sadce suyum geldi 41 nci haftada dogum yaptım ilk dogumda acılma agrm yoktu suni taktılar öglene kadr öyle dgrdm çok istyrm buda norml olsn
Canan-02 ElifTzl bende öyleyim ya sıfır açılma sancım var ama açılma yok sabah fitil vericek doktor doğumu başlatmak için
ElifTzl Tubabyklina Evet ilk dogum ve erkek e bir de boga burcu olunca imkansiz hale geldi normal dogum galiba😀🥹