Selcennnn Efe ismini bilmiyorum ama Yasin kardeşimin adın çok akıllı çok zeki Kendini kimseye muhtaç ettirmez çok düşünceli çok enerjik bir yapısı var. varı yoku bilir olgun kişilerle takılır konuşkan insan onun yanında sıkılmaz Ağır abi dedikleri tarzdan biri tabi şu an büyümüş 18 yaşında ama küçükken Her şeyi yapmak isterdi her şeye yardım etmek isterdi çok düşünceliydi Hafta sonu olurdu hadi abla beraber kahvaltı hazırlayalım annemize derdi çiçeği asla eksik etmezdi o gün sofrada mesela. Biz üç aile aynı apartmanda oturuyorduk kardeşim sabah kalkardı kahvaltı zamanı baştan başlardı zili çalmaya ekmek almaya gideceğim ekmek isteyen var mı varsa parasını versin ona ekmek alayım derdi ve bunu gerçekten çok küçük yaşta yapardı para üstü de benim derdi ama 😂😂 3-4 yaşındayken annem eksikleri yazardı bir kağıda git oğlum işte bakkaldan bunları bunları al gel derdi market tanıdık olduğu için yani kazıklama gibi bir durum söz konusu değil tabii ki , biz de oralarda tanınıyorduk böyle yani çok aktif çok güzel bir çocuk.