Nescey Merhaba öncelikle , hangi hastanede doğum yaptınız memnun kaldınız mı? Şehir değişikliği yapacağız 29 haftalık hamileyim ve özel devlet farketmiyor yeter ki iyi olduğunu bileyim.
Sultannbstrk Nescey özel aktif hastanesin de Öner aynıoğlu nda yaptım ilk doğumumu şimdi tekrar onun takibindeyim çok memnunum
EraSoniC Nescey Gölcük Medar İzzet Şahin ben kendisine gidiyorum çok memnunum çok ilgili çok babacan bir doktor kendisi tavsiye ederim acıbadem hastanesindeydi önceden ve eğitimi çalışma hayatı çok iyi doktorun birde medikalpark var izmitte yahya kaptanda orada bir bayan var profesör oda Sebiha Özdemir Özkan kendisi birincilik ile bitirmiş okulu ve üstün başarı ödülü var
mcya1 Nescey medicalpark ümit aydın ve aktif kocaeli öner aynıoğlu ikisinde de doğum yaptım ikisinden de çok memnun kaldım
cansuerg Nescey medikal parkta feyza Beyatlı ❤️❤️❤️❤️❤️ Çok tatlış bi doktorum var tavsiye ederim ben 28.haftadayım.
Zekraa19_ EraSoniC merhabalar izzet beyin muayene ücreti nekadar oldu acaba ve doğumücritini biliyor musunuz
mirlerinannesi EraSoniC Sebiha hamımda mı doğum yaptınız yada yapan tanıdığınız varmı bende ona gitmeyi düşünüyorum
EraSoniC Nescey doğum epidural sezeryan 15 bindi oda süsleme fotoğraf çekimi prof doktorla doğum şeklinde muayene ücretinide hastaneyi aradığınızda söylüyorlar
esmanurs41 cihan hastanesi ayfer özer çora ve betül hanım çok memnun insanlar bende ayfer hanıma gitmeye başladım muayene 615 doğum 11.500 dediler
Nescey mcya1 ümit aydın ı ben de duydum normal doğum konusunda ısrarcı mıdır acaba kendisi ? Bu konudaki fikriniz nedir?
EraSoniC Zekraa19_ benim özel sağlık sigortam var o yüzden muayene ücretini bilmiyorum doğumda epidural sezeryan 15 bindi sorduğumda oda süslemesi fotograf çekimi herşey dahildi içerisine
mcya1 Nescey size bağlı kesinlikle sezaryen istiyorsanız zorlamaz ama teşvik edicidir ilk doğumumda korkularıma rağmen beni normal doğuma teşvik eden kendisidir sayesinde çok güzel 2 tane normal doğum tecrübem oldu 🥰
cansuerg Nescey Aşırı yoğun hastalara az vakit ayırıyormuş yoğunluktan burada öyle okumuştum bigün bende doktor araştırırken okumuştum ve ayrica hastaneni en pahali kadın doğum doktoru olur kendisi. Sadece doğumu 14.000 di bundan 5 ay önce
ozben0312 Elif2424 merhabalar İzzet Bey’in muayene ücreti 765 lira prof olduğu için diğerleri daha uygun.. Dogum da sezeryan 15.000 şuan ama haziranda zam geliyormuş, benimde nasipse inşallah Eylül’de doğumum bakalım ne kadar olucak ozaman..
Nescey mcya1 benim de ilk doğumum normal oldu,inşallah şimdi de bir aksilik olmadığı müddetçe normal istiyorum. Ama bazen çok enteresan sebeplerden sezeryana yönlendirebler var o yüzden sormak istedim teşekkür ederim🌸
Zekraa19_ ozben0312 haziran zamlarına bende maruz kalıyorum temmuzda doğum olucak Allahın izni ile şuan devlet takipliyim ama hastane yeni olduğu için çok kararsızım hakkımızda hayırlısı olsun 🤰🙂🙂
EraSoniC ozben0312 yaaa Haziranda zam mı gelecekmiş benide vuracak bu zamlar benimde doğumum Temmuz sonu Ağustos başına denk gelecek keşke önceden anlaşılıp alınabilse bu doğum paketleri sürekli bir artış var ne yazık ki