anneoluyoruuumm16 10 haftalık olcaz yarın ama günlerdir sürekli ıslaklık hissediyordum. Akıntı gibi de değil yani çişim kaçıyor sanki öyle ufak ufak ıslanıyor. Suyum falan gelmiyordyr demi
Aynr1380 anneoluyoruuumm16 şüpheniz var ise ya hemen hastahaneye gidin veya eczaneden ped alıp kontrol edin . Bunu anlamak için özel pedler var
Serap-asel anneoluyoruuumm16 şüpheniz var ise doktora görünün ama rahımden dolayı idrarda kaçıyor olabılır bende kaçıyo idrar arada🙈
Gebeyim-32 anneoluyoruuumm16 ben ilaçtan olduğuna yormuştum ama aynısı oluyor . Belkide gebelikte normaldir ben ilaca yordum bilmiyorum
Gebeyim-32 glbhr1 progesteron vajinal kullanınca öyle oluyor bende günde 3 4 kez alt değiştiriyorum , hem beyaz hem su gibi bi akıntı geliyor altıma kaçırmışım gibi 😅🙈
anneoluyoruuumm16 Serap-asel sanırım idrar kaçağı 🙈 ay utanc verici ama yapacak bir şeyim yok kendi kendine oluyor
Serap-asel anneoluyoruuumm16 valla bejımde olyo hapşırıyorum kaçıyo öksürüyorum kaçıyo lavaboya gdyorum çıkıyorum bakiyem bikaç damla yine geliyo çamaşırıma 😀😀😀😀
KumCi anneoluyoruuumm16 ya benden de geliyor bu hatta beyaz akıntıyla karışık su geliyor özellikle ayağa kalktığımda falan 😂 progestan iğne kullanıyorum sabah akşam