Dmrsm hiç canını sıkıp üzülme canım ben 35 yaşındayım bazı sağlık sorunları nedeni ile hamileliği hep erteledim sonra kadın doğuma rutin muayene için gidince amh ın 0.99 a düştüğünü öğrendim senin gibi dünyam başıma yıkıldı üstelik yaşımda ileri nerden baksan menepoza girmek üzereyim dr 6 ay deneme süresi verdi olmazsa tüp bebek dedi ve ben 4. Ayımda kendiliğinden ikiz kızlarıma hamile kaldım . Şuan 6,5 aylık hamileyim 🙏 Ama çok araştırdım çok emek verdim kalan yumurtalarımın kalitesini artırmak için çünkü önemli olan sayı değil kalite . Sen çok daha şanslısın yaşın daha küçük biraz çabayla kaliteni çok çok kolay artırırsın. Ben önce uykularımı düzenledim erken yatıp erken kalkıp yoğa nefes egzersizi meditasyon yaptım rahme giden kan akışını artırıyor. Sonra tüm yeme alışkanlıklarımı değiştirdim sağlıklı beslendim bol bol yeşillik sebze sıfır karbonhidrat şeker un paketli gıda yok . Bol bol doğal kemik sulu çorbalar bitki çayları çörek otu keten tohumu chia tohumu neler neler daha çok şey var ama bir yerden başlatıp düzene oturtunca oluyor. Organik arı sütü propolis ve polenin çok faydasını gördüm onları kullanınca amh 2,20 oldu hatta dr inanamadı zaten bu önemli değil dedi önemli olan ultrason da muayenede ne kadar folikül yumurta göründüğü dedi . Sadece İnan sabret ve harekete geç