Kocburcuu Progestan iğne kullananlar acısını az cok biliyorsunuz 😩 bu acıyı hafifletmenin var mı bi yönetimi , her gün vurulmam gerekiyor. Ne oturabiliyorum ne yata biliyorum 🥴
Erbasc Kocburcuu her gün vurulduğunu ilk kez duydum bende vuruldum ama hafta da 2 doz biraz iğneyi vuran kişiye de bağlı bu problem beze yaparsa çok ağrır
Gdmr Kocburcuu hergün sağ popo ve sol popo olarak vurunuyorum bende öyle inanılmaz bir acısı ve ağrısı olmuyor iğneyi yapan kişide sorun olmasın???
myangelson Kocburcuu çok zor ya çok iyi bilirim onlari tek çare sağlı sollu yaptirmakti her yerim morariyordu 🥲
muziceanne_ Kocburcuu ben kullanıyorum. 3 aydır artık iğne yerlerim o kadar morarmış Kİ ağrısını geçtim geçen gün kaşındı iğne yerim kaşıdım neyse kabuk tutmuştu sonra fark ettim ki apse tutmuş çok dikkatli yapılmalı bu iğne yoksa morarır ağrır ben buz koyuyorum kolonya ile ovalıyorum elhamdulillah daha iyiyim bebişlerimiz için katlanıcaz sonra onlar doğduktansonra da mıncıklarayarak acısını çıkarıcaz 😁
Kocburcuu Gdmr bende sizin gibi sağlı sollu yaptırıyorum ama tam bi tarafın agrısı gececkken tekrar birdaha 😩 iğne cok yaglı oldugunu ve bu yüzden agrı yaptıgını söylediler
Gebeyim-32 Kocburcuu bende haftada 2 yaptırıyorum ama önceden haftada 1 de proluton yaptırıyodum . Benimde öyle oldu . Hemşire büyük bi pamuğa bol kolonya dök üzerini kapat kolonya uçana kadar kalsın demişti . Denemedim ama işe yarayabilir
Gebeyim-32 Kocburcuu birde her gün iğne olmaktansa vajinal tablet desteği verse , karından yapılan bi iğne var ondan verse gün gün bölündüğü için daha rahat edersiniz. Proluton depot da çok etkili bi ilaç haftalık yapılıyor . Doktorunuza danışın isterseniz
Kocburcuu muziceanne_ onlar icin feda olsun ama dayanılmıyor bazen😩 sıcak soguk kompleks duymustm deneyecgm cok sagolun 🥰
Ayaz1588hnf Bnde hergün vuruluyorum 12 haftalık hamileyim 1 aydır maf oldum ne oturuyorum ne kalkıyorum gece bile acısından uykumdan kalkıyorum
Mavii- Daha sedyeden kalkmadan 1 dakika kadar ovalayıp ilacın dağılmasını sağlayın o zaman daha az acı oluyor