Zehross03 Ak_gu arıyorum takipli hastası değilsiniz görüşmeniz lazım falan diyip kapattılar halbuki daha önce bi iki kere gitmiştim gülengül hanıma
Ak_gu Zehross03 Bana da önceden bir kez muayene olmanız lazım demişlerdi ben cinsiyeti artık ögrenmek istedigim için tamam dedim önce normal randevu aldım. Artık yerse mi yapıyolar yoksa kesin kuralları mı onu bilemiyorum maalesef
Ak_gu Elt60 umarım doğrudur :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :))Tahlil fiyatları vs nasıl acaba bilginiz var mı, ben devam etmek istiyorum ama muayene dışında nasıl bir ücret çıkarırlar emin olamadığım için kararsızım :)
Elt60 Ak_gu Amin inşallah 🤲 biz en son ikili tarama için ücret ödemiştik muayene dışında. Son gittiğimde doğum ücretini sordum 9300 demişlerdi sezaryen için. Üçlü dörtlü tarama istiyor mu bilmiyorum.
Ak_gu Elt60 bana bir ay sonra gel dedi şeker yüklemesi yapmıyorum sadece açlık tokluğa bakarız , diğer tahlilleri sağlık ocagında yaptırırsın zaten dedi, ikili test için ne kadar ödemiştiniz
Zehross03 Ak_gu ben tahlillerimi sağlıkocağında yaptırıp gidiyorum açlık tokluk içinde sağlıkocağı bakar ben sadece muayene ücreti ödüyorum 🤣 ama 10 gün içinde tekrar gidince bebeği görmeye ücretsiz hak için niye geldin diyor 🤣🤣
Zehross03 Ak_gu evet ya ayda bi kere cagırıyor gülengül hanım 10 gün muayene ücretsiz niye iki kere görmiyimki 🥲🥲
H_a03 Detaylıyı gülen gül hanıma yaptırdım çok memnun. Kaldım normal muayene ücreti nedir acaba bir kere daha gitmek istiyorum
Elt60 H_a03 ben gebeliğimin başından beri gidiyorum. Çok memnunum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. İlgili bir doktor. Bizimle konuşarak geçiyor tüm ultrason kontrollerimiz.