Mine16 Bebeğimizin adına karar verdik. Benim içime çok sindi çok severek koydum. Tanıdığım hiç Mete yok. Sizin tanıdığınız Mete ler nasıl karakterde nasıl insanlar ☺️👍🏻
mcya1 Mine16 benim oğlum Metehan 5 yaşında biraz hareketli büyüdü hâlâ da öyle enerjisi bitmiyor 😂 soğukkanlı ama merhametli zeki bi çocuk
Guzelanne56 Mine16 doğum doktorum Meteydı cok tatlı şakacı esprili bi adamdı cok severım kendısı doguma giderken tam narkoz verılecek adam dalga geçiyordu elime düştün diye
dilarakerem01 Mine16 ahahah bizim lisede Mete vardı Aşırı cimri bir çocuktu gerçekten sadece para için değil her konuda aşırı cimri biriydi Ve ondan sonra kaç tane Mete tanıdıysam hepsi öyle cimri pinti kendini düşünen egoist çıktı
Havvaca Mine16 bende oğlumun adını Mete koyacağım. Çok seviyorum bu ismi bakalım nasıllarmis bekleyeyim şurada😂
Tuuba_ust Biz de Mete koyduk. Bana biraz zıpır hareketli birşey olacak gibi geliyor 😉 benim de tanıdığım yok. Olan varsa söylesin
Mine16 Tuuba_ust Biz 33. Haftayız Karnımda çok hareketli cidden bazen diyorum oğlum uykun gelmedi mi yorulmadın mı 🤣🤣 bizimkiler fırlama olcak gibi
mcya1 Tuuba_ust zıpır oluyorlar evet hamileyken de öyleydi benimki doğdu 5 yaşına geldi hâlâ aynı enerjisi bitmek bilmiyor diyorum oğlum nerden buluyorsun bu enerjiyi 😂 totoları kurtlu oluyor biraz
mcya1 Havvaca çok hareketli oluyorlar fazla enerjik bi o kadarda zeki bi şeyi bi kerede kapıyor çok mantıklı cümleler kuruyor büyümüşte küçülmüş gibi 🧿 olaylara karşı soğukkanlı davranıyor ama çok merhametli
Havvaca mcya1 zaten babasi ve benim gibi anası olan bebenin hareketli olmaması imkansız ona hazırdım 😂 geri kalan huylar çok güzel çok hoşuma gitti 🥰
anneoluyoruuumm16 Mine16 benim tanıdığım bir Mete var aşırı geveze yerinde duramayan birisi. Hepsi mi öyle bilmem.
Beigebaby Mine16 ayyy bizde mete koyucaz bende merak ediyorum çok 💖 arkadaşımın yeğeninin adı mete çok konuşkan akıllı bir şey inşallah öyle olur sosyal olmasını çok isterim
Mavisim099 Tanıdığımın oğlu var Metehan kucuklugunden beri Çok akıllı kıpır kıpır hazır cevap çok dilbaz 🫶
Kbst Mavisim099 ayy tam istediğim gibi ben de metehan koyacağım annem bi tanıdığın çocuğu saf gibi koyma demişti başka isim de içime sinmedi 🤗
Havvaca Kbst benimde bir yakinin çocuğunun. Adı Metehan ama tam değişik içine kapanık saf bir ergen. Ben sadece Mete koycam onun gibi olmaz diyorum 😂