Busel Benim oğlan emiyor emiyor sonra memede uyuyor daha sonra emmeye devam ediyor ama sütü agzinda biriktiriyor. Memeyi ağzından çekince sütler akıyor. Bir de 2 gündür yediğinin fazlasını çıkarıyor normal mi? Sadece anne sütü içiyoruz suan mama yok
Kuzeymiraa Busel uyumak için kullanıyor memeyi 🤔 fazlasını çıkarmasıda çok çok iyi merak etmeyin memede uyumaktan vazgeçirebilirseniz daha iyi olur sizin için daha sonrasında uyku eğitimi için
MadameHappy34 Busel Ayy ayni sorun Bende de var ama bu agizda tutma sonrasi yara olusuyor😓 benim ki Asla birakmiyo
Busel Kuzeymiraa yok uyumak için kullanmiyor canim uyudugu an alıyorum memeyi zaten acıkınca uyanıyor ikisini emiyor yorulunca duruyor uyukluyor gibi durtuyorum emmeye devam ediyor doyup uyuyunca memeyi ağzından kendi atıyor o ara çıkıyor sütler. Daha 9 günlük oğlum
Busel MadameHappy34 valla benimde öyle bol bol karbonatlı su ile siliyorum kremliyorum ve gümüş kapak takıyorum full
MadameHappy34 Busel Karnonatlı su tavsiye etmediler tam yapacaktım korktum ya 😞yakmıyor mu? Benim ki derinleştiği için yakar dediler