hmg 25fatma_28ibrahim hayır ilk 3 ay 2 günde bir içebilirsin dedi sonrasında günlük 1 tane iç demişti
aresmia 25fatma_28ibrahim ne istersen ye iç sıkıntı yok dedi. 2 türk kahvesi, 1 filtre kahve içiyorum 🤣🤣 maşallah bir sorun yok dedi
Kubrakarahan 25fatma_28ibrahim doktor bana iki fincan içmekte hiç bir problem yok dedi 2 kücük fincan serbest ama 1 içiyorum 2 bardak çayla diğer hakkımıda dolduruyorum şey de sormuştun kola içiyimmi dedim bi bardak kola seni öldürmez hafta 1-2 kez bir bardak içebilirsin dedi
Hilal2 Bana kesinlikle yasak dedi çayı açık içebilirsin dedi abdest suyu gibi çay içiyorum 😒 doğumdan çıkar çıkmaz kahveye deşilicem ☺
Kalbiimde2can mnli evet banada 200mg kadar kafein alabilirsin ister kahve ic ister cay ama günlük 220mg kafeini gecme dedi
Semanur0902 25fatma_28ibrahim hafta da 2 kere tüketebilirsin dedi sadece çok fazla sorgulamadım nedenini pek sevmem zaten, ama arkadaşımın doktoru sıkıntı görmemiş kız her gün içiyordu bir fincan. Doktorlar neye görer karar veriyor buna anlamadım.😂