Alyamomm Sibelsibos kiyamam evet çocuk evliliğin neşesi ama olmuyosa da insan kabullenmeli bunu sana bu şekilde yansıtması bence çok kırıcı rabbim senin gönlüne ferahlık ve mutluluk versin en doğrusunu ve herşeyin vaktini yalnızca o bilir 🤲🏻
CauAhsen Alyamomm kimse evlat edinmeyi yazmamış, üzüldüm. Olmuyorsa evlat edinilsin isterim, çok güzel bir his…
Alyamomm Edalimm canım onu da denedim hsg çektirdikten sonraki ay ihtimal yüksek olduğu için soğan suyu kürünü denedim bende ama olmadi
kadertugrul7 Alyamomm stres yapmayin ozaman rabbim hayirlisiyla en kisa zaman hayırlı bir evlat nasip etsin size inşallah 🤲🤲❤️
bebisimbenmmm Alyamomm adet olduğun gün başlayıp bitince bırakıyorsun günde bir bardak geçmesin açlık tokluk farketmez ben uyumadan içerdim
BE2701_- Alyamomm canım hiç morelini bozma emin ol ummadığın anda Allahım sanada annelik duygusunu tattiracak eşimle bendede bir sorun yoktu 4 buçuk sene bizimde olmadı çocuğumuz ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim Allah kısmet ederse haziranin 6 kucağıma alicam yavrumu canını hiç sıkma milletin laflarını hele hiç kafana takma.
Alyamomm BE2701_- bı arkadaş yorum yapmış stres yüzünden ilaç kullanmış ve gebe kalmış bende bunun için doktora gidicem belki stres yapıyorum diye olmuyordur
BE2701_- Alyamomm aynen streste çok etkiliyor aklına getirme unutma gecikiyorsa güzelleşiyodur herşey zamanını bekliyor.
Sibelsibos naneliseker_ evt 2 sefer ama böyle olacağını bilseydim yapmazdım bide tüp açtırma amaliyati 2 kez hsg ne diyim
Sibelsibos naneliseker_ dün gece 3 e kadar ağladım yemeden içmeden odada hıçkıra hıçkıra aynı evdeyiz duyduğu halde yanıma gelip teselli etmedi
Aysegulgnc Alyamomm evet psikiyatriste gittim ama çocuğu kafama taktığım için değil panikatak hastası olduğum için gittim
Hgmom1 Alyamomm merhabalar ben Ahmet hocaya gittim 1 ay doğal tedavi verdi incir, havuç, soğan kürü dedi birde karışım verdi ama bana fayda etmedi pcso var bende 1 ay doğal tedaviden sonra klomen denedim o da olmadı bende bıraktım başka doktora gidiyorum..
naneliseker_ Sibelsibos ah kuzum aynen nerden bileceksin. Hsg neden çektirdin dusugun falan mı olmustu