Eda6 Sezaryen sonrası ayaklarda ve bacaklarda şişlik yaşayan var mı 😢 çook fazla şişti davul gibi çözümü ne kızlar 😓
Ozge-Ka Eda6 davul gibi olmadım da vücudumda ödem oldu baya bi. birkaç gün sonra kendiliğinden geçti birşey yapmadım ben.
AdinsMom Eda6 benim de öyle 8 günlük sezaryenliyim geçicek inşallah bol su içelim ayaklarımızı yukarıda tutalım ödemin en son gittiği yer ayaklarmış sanırım
Tiiffany Eda6 Spinal mi oldunuz? Benım spinal di dogum sonrası felaket derecede şişti ve 3 ay inmedi. Sadece ayak ve bacakti. Anestezi kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu yüzden genel olucam bu sefer doktor da kabul ederse
ipekmom_ Eda6 feci derece şişti benimkilerde 10.güne doğrı azaldı ve geçti çok şükür. Tuzu bıraktım ve ayaklarımı yükseğe kaldırıp uzandım hep Bian hep böyle kalacaklsr diye korkmuştumm
Ozge-Ka Eda6 tuzsuz beslenmeye çalışın. Çok kötüyse doktora danışın ben o kadar kötü olmadım açıkçası
ozgegundogdu1903 Eda6 ben yaşadım hamileliğimde hiç ödemim olmadı sezeryandan çıkınca ellerim ayaklarım davul gibi sisti günde 2.5 litre su içtim bugün tam bi hafta oldu şişliklerim tamamen indi