Amineazra Kiray54 badem kaju fındık peynir kaşar yoğurt ayran tavuk köfte semizotu yeşillik havuç vs 🍀
Tugraseda Benim diyet listem var ona uyuyorum. Kahvaltıda mutlaka yumurta ceviz peynir salatalık domates yeşillik 2 dilim tam buğday ekmeği. 1. Ara öğünümde badem sütlü yulaf lapası üstüne bir adet meyve. 2. Ara öğünde çiğ badem bir bardak ayran kuru kayısı. Akşam öğünüm devamlı değişiyo haftada 2 et grubu 1 balık grubu 1 sebze ve 1 baklagil olmak üzere çeşitlendiriyorum. Zaten beslenme stilim uzun süredir böyleydi gebeliktede böyle devam ettim. 20. Haftamdayım ben 1700 aldım kilo, bebeğimin kilosu boyu hamd olsun 1 hafta önde. Doktorumda bende gidişattan memnunuz
Kiray54 Tugraseda çok güzel bende bi diyetisyene danışmak istiyorum bende düzenli sağlıklı yiyorum ama ara öğünüm yok
Tugraseda Kiray54 gidip gelemem vakit ayıramam diyosanız ben online diyetisyene başvurdum. 2 haftada bir yeni liste veriyo, her hafta tartı fotosu atıyoruz. Ve sesli konusmayla değerlendiriyorz
Kiray54 Tugraseda bi tane yakınlarımda diyetisyenim var ona gidicem ama sen de senin gittiğin diyetisyeni paylaşabilir misin