Neslibt72 inşallah o kadar uzun sürmez ya ben çok tez canlıyım. Günler geçmiyor bende inan ki🥴 inşallah bir aksilik çıkmazda hayırlısıyla 3-5 güne başlarız adeti bekliyorum zaten şuan. Herşey nasip nasipten öte yok yok. Bu imtihan benim bakış açımı çok değiştirdi biliyor musun 🥲 tevekkül ve teslimiyetimde kuvvetlenme oldu. Mesela bekarken hep dedim ki ben evlenince benim hemen çocuğum olur. Sağlıklyım senede de bir kere hasta olurum bünyede sağlam annişi 3 yaşıma kadar emmişim ondan olsa gerek :))) neyse Aşılama olacaktım mesela dedim ki “KESİN OLACAK” çatlatma iğnesi oldum yumurta geliştiriciler. Dedim “ bu sefer kesin olur yani” o kadar itibarsız o kadar kibirliymişim ki. Neyine güvendin bu kadar? Haşa allahın da kudretinden öte sanki ilaçlar bana çok iyi gelecek oooo bomba etkisi yaratacak kesin işe yarar bu bende havası afraları tafraları? Her seferinde ne oldu? Öyle elim kolum umutlarım bomboş kaldı. Bomboş hemde tokat gibi çarptı bu olanlar yaşananlsr. Evlenincede hemen kalamadım, 2 yıl olacak nerdeyse. Sonrs durdum ve dedim ki, yanlış sularda yüzüyosun… Allah vesile kılmayacaksa olmaz olmayacak. Onlsr sadece aracı vesile olması için bir sebep. Bu sebepten Allah’ın izniyle oluyor zaten
Şimdi diyorum ki. Ben dünyanın bir ucuna da gidip en alaaa milyonluk merkezde tüp bebek yaptırsam 100 kişiden birinde tutmama ihtimali verseler, Allah ol denedikten sonra o 1 kişi ben olurum işte. :) Şimdi o kadar farklı ki kafa yapım o kadar değişti ki.. diyorum Hah tüp bebek ne ki o da bi sebep. Allah OL derse olacak vakti gelmediyse OL MA YA CAK. şimdi ettiğim dua Allah’ım nolur vesile kıl sebep olsun sen ol dersen olur hikmetinden merhametinden sual olmaz diyorum. Vay be imtihana bak nelere kadir. Belki de anlamam almaö gereken ders buydu kim bilir.🥹 Sabirla bekliyorum o günü verdiğine de vermediğine de şükürler olsun. Ay cok uzun yazdım neden bunları yazdım bende bilmiyorum ama içimden cok yazmak geldi helal et kuzum konuşmaya ihtiyacım varmıs🥹❤️