Berinn Deletedmom_85 canım rabbim tez vakitte nasip etsin kolay geçer inşallah sürecin bahçecide başvuru sonrası hemen işlem başlatmadılarmı 3 ay vitamin takviyesimi aldınız biraz anlatırmısın
Deletedmom_85 Berinn amin inşallah canım teşekkür ederim. Ramazan’dan 2-3 ay önce görüşmeye gittim. Hemen başlamak istediğimi söyledim adetim zaten adetin 2.günü gitmiştim. Ben zannettim ki hemen başlanır Ama öyle he deyince olmuyormuş. Doktor dedi ki hemen acele etme yumurtalıkların ve spermin kalitesini arttıralım, En azından başarı oranımız yükselir kaliteli yumurta ve spermle tedavinizi olursunuz dedi. Tamam dedim vitamin ve takviye verdi 2imize. Bir liste verdi bu tahlilleri yaptırın dedi. kan şekeri, kan sayımı bazı hormon testleri… O testlerden d vitamini düşük çıktı mesela d vitamini yazd eşimle ikimize . eşimin b12’si düşük çıktı ona B12 yazdı vb gibi. Neyse Ramazan’dan sonra ilk adetle ben başlamayı umuyordum 2-3 ay geçmişti artık. Ramazan sonrası ilk adetimle gittim işte başlamak için. Vajinal USG yaptı 2 tane yumurta gözüktü. Doktor bu yumurtalar ile tedaviye başlayamayız dedi. ilaçlarla kendileri yumurtayı büyütmek istiyorlar, gelişmiş olmasını istemiyorlar kısaca kendileri büyütmek için. Doğum kontrol hapı verdi Bu ilaç bitince adet olacaksın sonra gel yapalım tedaviyi dedi. İçinde 30 adet vardı yarın son günüm ilaç bitiyor. bir hafta içinde de adet olmam gerekiyormuş adet olduğum zaman gideceğim işte. İnşallah yine bir sıkıntı çıkmazsa kist vb gibi sorunla karşılaşmazsak başlarız bu sefer diye ümit ediyorum. Kısaca anlayacağın bir türlü nasip olmadı hep bir aksilik :)
Hnd3535 ikizprensesannesi benimde kalan embriyom transfer edildi endişeliyim biraz diğeri daha kaliteliydi bu 3AA. Nasip diyorum Belirti aramıyorm aslında ama insanda biraz olsa bekliyor bişeyler. Rabbim bize de o güzel haberleri aldırsın inşallah 🙏
Hnd3535 ikizprensesannesi bende inşallah belirtisiz sonuc alanlardan olurum 🙏 rabbim size de sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Deletedmom_85 Aselyaaa ay canım benim Rabbim sevinçten gözyaşları dökmeyi nasip etsin hayırlı sağlıklı bir bebişin olur tutunmuştur inşallah Allah’ım çokça amin🪽🤲🏻 dualarım seninle olacak Asel mi ismin canım? 🤗
nebakiyonkomikmi Deletedmom_85 Seninle daha öncede konuştuk bı süreci inşallah gönlünce olur herşey benimde sebebsiz infertilite 5 yıl hiç gebelik olmadı güvenç beyin hastasiydim bende tek seferde tuttu şükür 33 haftalık olduk bile 🙂
Sebiyelda Deletedmom_85 ya benim o kadardır uzun ki . Başta pco dendi sonra yok dendi sonra yine pco dendi böyle böyle 7 yıl bomboş tedavilerde geçtik. İki aşılama ve çeşitli çatlama büyütme tedavileri en son tüp bebeğe katar verdim zeynep kamile gittim ne pco su pco da bir sürü yumurta olur catlamaz senin yumurta rexervin bitmiş dedi yıkıldım. Ordan çıktım bitkisel macun çörek otu yağı ve balık yağı içtim bol su tükettim 28. Gün afet oldum ki (adetim çok düzensizdi iki üç ayda bir olurdum ) sonra adetin üçüncü günü acibadem maslak Bülent trasa gittim harika dedi sağ da 7 solda 8 yumurta var çok güzel hersek dedi tedaviye başladık (bence ben o ay tedavi olmasamda hamile kalabilirdim Allahü alem bitkisel şeyler çok iyi geldi bana ) sonra Bülent tirasda biraz uzunca bir tedavi surecim oldu 23 yumurta mk ne toplandı 13 u dollendi 5.gun bes tane vardı 4dunu dondurduk dediler ama bir türlü transfer olamadım çünkü süt hormonun düşmüyordu bir türlü bir yıl boyunca çeşitli haplar deneyip bu hormonu düşürmeye çalıştılar neyse bin liralık iğnenin düşürmediği hormonu bes liralık hap düşürdü bir yıldan sonra transfer oldum iki tane yüklendi şükür tuttu teki … hamileydim .. biray iki ay üç ay artık korkudan çıktı allahin izniyle düşmez diyordum bes aylık olmaya yakin dehşet kanamam oldu hastaneye gittim bebeğe baktı iyi dedi ilaç verip gönderdi alttan muayene etmedi darıca hastanesi Allah belalarını versin . Ertesi gün ablamdaydim klozete gittim bir şey geliyor gibi oldu tekrar gittim doktora alttan muayene etti ve kesen sarkmış doğumun başlamış dedi yirmidort saat içinde dogurursun dedi 20+1 haftaligim.. eşimle o kadar ağladık ki yatırdılar bir gün iki gün üç gün her gecen gün umutlaniyordum ama olmadı bir hafta yattım yine lavaboya giderken kesem geldi dogumhaneye alındım bebeğimi çok zorlu bir süreçle doğurdum ve yasamadi 21+1 de kaybettim .taşındık o psikolojiyle kirkim çıktı bu süreçte sonra adetimi bekledim .. ama gelmiyordu (tüp bebekten sonra normal yolla hamile kalan çok kişi var diye ben de umutlaniyordum) adete bes gün kala erken doğum t. Yaptım çıkmadı 12 gün gecikti arada kanamam olmuştu adet oldum sandım ama yok devamı gelmedi neyse temizliğe kalkacaktim dedim dur bu testi de yapayım ona göre ağır ise gircem. Yaptım kiii hamileyim 😍😍 şu an mucizem 3 yaşında yanımda uyuyor kardeşi karnımda 37+5 günlük bir haftaya oda gelir o fa normal yolla oldu uzun oldu ama umut olsun hepinize diye paylaştım o kadar dua ediyorum ki ceken biri olarak Allah tüm isteyen bekleyene nasip etsin
Deletedmom_85 Sebiyelda gözlerim doldu 🥹 rabbimin merhameti sonsuz. Verdiğinde de vermediğinde de vardır bin hayır öncelikle başın sağolsun canım cennette bekleyen meleğin var Allah’ın izniyle 🪽 bıdık büyümüş de kardeşi bile yolu yarılamış geliyor. O kadar ferahladım mutlu oldum ki hikayenin sonunu okuyunca maşallah subhanallah Rabb’im acılarını göstermesin vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Ol derse rabbim oluverir o kadar gönülden inanıyorum ki buna. Teslimiyet çok önemli bekliyoruz bizde işte rabbim daha büyük imtihan etmesin. Yol zor olacak, yokuş olacak ama elbet o düzlüğe ulaşacağım inanıyorum. Sabrın meyvesini yemekte pek tatlı oluyordur şimdi yaşamadım bilmiyorum ama gönülden hissediyorum nedense. Yavrunu bol bol öp kokla yerime annesini çok bekletmiş yaramaz 🥹
Buketterenn Deletedmom_85 herşey gönlünüzce olur inşallah benim sebepsiz değildi aslında Pcos vardı bende de ama klomenle falan yumurtam gelişiyordu maalesef gebelik oluşmuyordu bitürlü bir buçuk sene her ay doktora gittim sonra daha fazla uzatmak istemedim tüp bebeğe başladık 38 tane yumurtam toplanmıştı maalesef hepsi kalitesizmiş sadece 4 embriyomuz oluştu ben bunu duyunca direk çöktüm zaten kesin tutmayacak bunlarda diye yinede transfer yaptırdık iki tanesini tutmaz gözüyle bakıyordum ben yine ama şansımıza o 4 embriyoda çok kaliteliymiş ve ilk denemede ikiside tuttu şuan 30 haftalığız ve ikizlerimizi bekliyoruz demek istediğim sizde hiç umudunuzu kesmeyin çokta güzel doktorlara gidiyormuşsunuz inşallah çok güzel haberler alırsınız 💕💕
ikizprensesannesi @Hnd3535 Ya öyle düşünmeyin benim ilk transferimdeki 5Aa idi bunlar 4Aa oralara çok takılmayın Rabbim dilerse oluyor. Ona güvenin inşaallah ol der olur🤲🏻
Deletedmom_85 nebakiyonkomikmi Evet hatırlıyorum seni canım senin adına çok sevindim maşallah sübhanallah Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Allah razı olsun İnşallah bizim de tek seferde olur yormadan yorulmadan hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek 🤗
Deletedmom_85 Novamomy ve senin her yorumunu gördükçe gerçekten senin için dua ettim Şu dünyada hala güzel insanların olduğunu bilmek o kadar mutluluk veriyor ki insana senin haberin yok ama senin arkandan dua eden güzel insanlar var. Allah razı olsun canım Çok sağ ol inşallah yorulmadan tek seferde bu işi hallederiz Rabbim ol derse olacak ona şüphe yok vakti geldiyse nasip olacak zaten. Vakti gelmediyse de vaktini bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Senin adına da çok sevindim bu arada kavuştunuz mu bilmiyorum ama kavuşmadıysanız Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🩷
Novamomy Deletedmom_85 kavuşmadık suan 22+4 olduk teyzesi senin içinde dua edicez inşallah ve tüm isteyen dileyen anneler için bizi bizden başka kimse anlamaz buna eminim Allah senden de razı olsun yolun hep aydınlık olsun her işin yolunda gitsin kolay olsun hep güzel haberler al 🙏🏻
Deletedmom_85 Dmrsm bana yumurta kalitesi içim ımprly, vitamin olarak Krilom-QH, devit3, Eşime, sperm kalitesi için EMPIRIUM, vitamin olarak, omega3, devit3 bunları verdi. Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla güzel haberi almak nasip olur 🩷
Deletedmom_85 Novamomy Allah razı olsun inşallah canım benim inşallah. Rabbim aratmasın kendimden önce dua ettiğim o kadar çok insan var ki, bana sıra gelmiyor bile. E sizlerde bana dua ediyorsunuz daha ne olsun 🥹
Sebiyelda Deletedmom_85 inan tüm acıları unutuyor insan ki az buz acı yaşamadım ama böyle uyanınca gülüyorlar sariliyorlar ya yaşadığını hissediyorsun .Gönülden inanın Rabbım nasib edecek inşallah Allah hepinize nasip etsin dualarimdasinizz ❤️❤️